Shimano Ultegra XSB 14 000

Úvod Diskuze Vybavení a technika lovu Pruty a navijáky Shimano Ultegra XSB 14 000

• Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel V.S. a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    Zápisy

Tak som sa rozhodol pre kúpu tohoto navijáku,máte s ním nekdo skusenosti??? 🙂

Fit
    Správce

Zkušenosti nemám, ale na netu všude samá chvála. Myslím si, že to není špatná volba 😉. No třeba je tu někdo má z fóra, nevím…

CT Sazan
      Účastník

Ultegra, moje láska největší 😀 Používam je první sezonu a sem s nima naprosto spokojenej a nejsou ani tolik drahý . . .

Comity
        Účastník

MartinLK : Ahoj. Mám je od začátku sezony ve velikosti 10 000. Zatím jsem naprosto spokojený.Původně jsem chtěl daiwu emblem exceler 5000 , ale naskytla se mi možnost koupit je fungl nové i s návinama za 6000kč. A zatím jim nemám co vytknout.

Tak už čakám ak mi ich kamrád doveze domov 😉

mybo
          Účastník

Presne tento model ma bratranec. Odchytal s nimi tuto sezonu a nadmieru spokojny. Ultegra je ultegra 😉

cttimata
            Účastník

ked ultegra, tak starsie modely, tu najnovsiu som v ruke nemal, neviem posudit.

V.S.
              Účastník

Tiez premyslam nad kupou Ultegry 14000 len som sa este nerozhodol ci XS-B alebo XT-B. Mal som moznost vyskusat aj system instant drag aj baitrunner spool ale stale sa neviem rozhodnut.Mate niekto skusenosti s XT-Bckom hlavne co sa tyka baitrunner spool.Zaujma ma zivotnost ci pripadna poruchovost tohto systemu aj ked u shimana by som problem necakal.

carbox3x
                Účastník

Ahoj. Ultegry 14000 mam druhou sezonu a jsem naprosto spokojen. Jen pokud casteji nahazujes tak bych dal prednost spis desitce ,ale pokud vyvazis tak je ctrnactka spravna volba. Zatu cenu nemuýes mit nic lepsiho.

V.S.
                  Účastník

Kamos na 14000 X-SB a ze su to super navijaky viem len som chcel vediet ci na niekto dlhodobu skusenost s XT-B reps. so systemom baitrunner spool.Uz je to aj tak pase lebo som nevidrzal a uz ich mam objednane 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
                  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.