Soukromý revír

Úvod Diskuze Ostatní fóra Zprávy od vody Soukromý revír

• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Fit a poslední změna proběhla před 9 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    Zápisy
    supinna
    Účastník

V týdnu jsme byli na čtyřiadvacetihodinový výpravě na jednom soukromým ravíru. Rybačka dobrá, u vody jen pár rybářů, takže pohoda. Až do chvíle, kdy přijela parta rybářů ve třech autech, jedno s přívěsem. Z něj vytáhli loď. Ok říkali jsme si. Po chvíli (myslím, že ještě neměli nahozeno) se pokoušeli nahodit na břehu nějaký motor. Že by měli na tu loď benziňák? Omyl- nahazovali agregát, kteý měl za úkol vychladit a natlakovat sud piva. To už byla teda síla! Když už bylo natlakováno a vychlazeno, mysleli jsme, že bude na čas u vody klid. Omyl. Bušení sekyrou na kovové kolíky nás upozornilo, že se staví asi párty stan 🙂 Kdyby to ale byl párty stan… Bylo to červený monstrum ze třech stran s velkou slídou , takže když se tam rybáři usadili, uvědomil jsem si, že tak nějak si představuju příbytky krásek někde v Amsterodamu 😆 Je fakt neuvěřitelný, co dokážou někteří rybáři u vody vyvést 😯 Nejhorší je na tom to, že si ani neuvědomujou, že dělají něco špatně… 😕

Fit
      Správce

Co na to říct… Tohle když u vody vidím, tak je mi z toho taky zle 🙄 . Na jednom nejmenovaném soukromém revíru jsem něco podobného už viděl vícekrát a vždycky se snažím být od takových „rybářů“ co nejdále to jde. Těžko s tím něco dělat, pouze jít příkladem, jak já říkám 😉 .

supinna
        Účastník

Majitelé revíru by je taky mohli trochu přibrzdit. Zkrátka vymezit pravidla i v tomto směru a nelitovat případný ušlý zisk, v případě, že už borci příště nepřijedou…

Fit
          Správce

Jo, to je pravda, určitě souhlasím. Jenže u mnohých z nich je problém právě ten zisk a jsou ochotni to za tu cenu zkousnout. Asi jak kde no…

supinna
            Účastník

Byli jsme tam už několikrát a vždy byl u vody klid. Toto jsem tam viděl poprvé. I když ty párty stany tam jsou často. Ale tahat k vodě centrálu, to už chce fak otrlost. Takže, jak se k tomu staví majitel , nevím. Každopádně nezasáhl 😕

Fit
              Správce

Jo, tak jasný. A nebo si příště majiteli trochu postěžovat, napsat mail nebo do diskuze na webový stránky. Když se to nebude líbit více lidem a budou stížnosti na toto chování (a věřím, že většině rybářů se to snad nelíbí), tak by s tím mohl něco dělat. Už jen kvůli reklamě a kšeftu od ostatních, kteří mají u vody rádi klid a jezdí si tam odpočinout. Tohle je fakt síla s tou centrálou, to máš pravdu… 🙄

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
              • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.