STARBAITS

• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fit a poslední změna proběhla před 9 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 20)
  • Autor
    Zápisy
    carpi
    Účastník

Zdravím kolegovia.

Chcel by som sa spýtat či mate skusenosti s produktami od Starbaits… rad by som si kupil nejake tie boilies od tejt ofirmy a neviem si vybrat… na mojej vode dost funguju Richworthy.. no chcel by som skusit aj niečo nove.. možete mi poradit?
      Dakujem

Nevy
      Účastník

Jasnacka ze mam 😀 Na studenu vodu su velmi dobre Hot Demon !!!! Taktiez mozem doporucit dip s tejto serie Hot demon. Potom mam dobre susenosti s konope Hempy Crush. Ale ako pisem na studenu vodu Hot Demon je fakt petelica !

carpi
        Účastník

[quote=“Nevy“]Jasnacka ze mam 😀 Na studenu vodu su velmi dobre Hot Demon !!!! Taktiez mozem doporucit dip s tejto serie Hot demon. Potom mam dobre susenosti s konope Hempy Crush. Ale ako pisem na studenu vodu Hot Demon je fakt petelica !

Vdaka, na HOT DEMON som čital nejake recenzie a taktiež aj par člankov… no potrebujem aj niečo na leto… podmienky… hlbka od 6-10m, dno bahno… nenajde sa tam niečo čo mate osvedčene niekto? Dakujem

Nevy
          Účastník

Ja som cez leto chytal na Hempty Crush. Fungovalo to skvele.

carpi
            Účastník

[quote=“Nevy“]Ja som cez leto chytal na Hempty Crush. Fungovalo to skvele.

A ako fungovali? reakcia ryb na ne… do 3 dni… alebo dlhodobejšim krmenim? čo na to menšie ryby? dakujem az odpoved

Nevy
              Účastník

Na dlhodobejsie krmenie asi Hempty Crush tazko. Su to hotovky na rychli lov. Gulka sa lahko rozbije!! Nemaju s nou problem ani male kapre. Zalezi samozrejme od velkosti. Pouzival som ich najma vtedy ak aktivita ryb nebola velmi velka. Ale ako pisem osobne mam radsej Hot demona, priznam sa ze ho sem tam pouzivam aj lete ! Ked ho pokvapkam troskou esencialneho oleja black pepper. Posobi to potom selektivnejsie.

carpi
                Účastník

[quote=“Nevy“]Na dlhodobejsie krmenie asi Hempty Crush tazko. Su to hotovky na rychli lov. Gulka sa lahko rozbije!! Nemaju s nou problem ani male kapre. Zalezi samozrejme od velkosti. Pouzival som ich najma vtedy ak aktivita ryb nebola velmi velka. Ale ako pisem osobne mam radsej Hot demona, priznam sa ze ho sem tam pouzivam aj lete ! Ked ho pokvapkam troskou esencialneho oleja black pepper. Posobi to potom selektivnejsie.

Vdaka za odpoved, niečo vymyslím 😎

Black pepe
                  Účastník

Od starbaitsu by som jednoznačne volil cez rok hotovky zo serie koncept a to instinct factor,sk30 a samozrejme hot demon…Tieto môžeš používat celý rok a kombinovat ich aj medzi sebou,,,mojej frajerke dobre fungovala sk30 z instinct faktorom celý rok!!! 😉

carpi
                    Účastník

[quote=“Pepe imt“]Od starbaitsu by som jednoznačne volil cez rok hotovky zo serie koncept a to instinct factor,sk30 a samozrejme hot demon…Tieto môžeš používat celý rok a kombinovat ich aj medzi sebou,,,mojej frajerke dobre fungovala sk30 z instinct faktorom celý rok!!! 😉

Vdaka Pepe, tešim sa takej odpovedi a verím, že ak si dam poradit dokažem aj čarovat 😎 😀

Nevy
                      Účastník

Inak Starbaits ma v ponuke vyvazene boilies. Nazyvaju sa Balanced. Len neviem ci to ma aj ta rada co ti pisal Pepe. Hot Demon to ma. Tuto sezonu to chcem odskusat aj ja.

Black pepe
                        Účastník

Máš recht!!
                          Popri klasickým chytačkám má starbaits v ponuke z conceptu aj vyvážené tkzv.Balanced Hook Baits,ktoré sú podla výrobcu vyvážené,ale musím povedat že to nieje vždy tak a dokonca sa mi stalo že tieto gulky sa správali ako pop-up a to hlavne po dlhšej dobe teda ak ich neminiete za jednu sezonu.Mám vyvážené baity Sk30,instinc faktor,hot demon a po dvoch sezonach sa chovajú ako pop-up.Pýtal som sa nato kámoša čo chytá starbaits už od začiatku čo sú u n ás na trhu a povedal že je to spôsobené časom a to čím dlhšie ich človek má v krabičke tým sa skracuje ich vlastnost byť vo vode neutrálne vyvážené čiže po čase sa začnú správat ako pop-up!! 😉 http://www.rybolov.cz/boilies-pelety/concept/instinct-factor

Nevy
                          Účastník

Pepe dobre ze si na to upozornil. Mozes odporucit aj nejake vyvazene boilis od inej znacky, kde by bola tato strata vyvazenia odstranena ? Dik

Black pepe
                            Účastník

Bohužial iné som zatial nemal 🙁 🙁 ale jednoducho ak minieš za sezonu tie od starbaitsu tak nieje o čom,alebo jednoducho tie čo začnú plávat používaj ako pop-up.Tento rok skúsim sbs-kové tak potom dám info,,ešte ma napadla jedna vec a to že som si jednoducho dovažoval tie guličky čo neplávali správne a to tak že som pripevnil mini brok na nadv.šnúrku(na ktorej visí boilies)a zatlačil som ho do vnútra gule čo najhlbšie,,pokial zvolíš správny brok chová sa to ako balanced hook bait 😉 😉

carpi
                              Účastník

[quote=“Nevy“]Inak Starbaits ma v ponuke vyvazene boilies. Nazyvaju sa Balanced. Len neviem ci to ma aj ta rada co ti pisal Pepe. Hot Demon to ma. Tuto sezonu to chcem odskusat aj ja.

Okej, musim sa viac porozhladnut a spytat sa predajcov.. dakujem

Ja osobne mam velke skusenosti s radou concept od Starbaits.umna dlhodobo najlesie fubnguje 1.Omega fish 2.sk30 Viac rokov chytam len na tieto boilies.Rada concept maz kazdeho druhu potapave 16.20.24.32 mm pop up 16,20mm a balanced (vyvazene)20,24mm a aj dip v rakunsku sa uz daju kupit aj pelety 6mm v tychto prichutiach.
                                Vrele doporucujem vyskusat aj ked su cenovo trosku draksie tieto boilies 16,50 eur kg
                                Attila Slovensko

Black pepe
                                Účastník

Chalani na budúci rok sa chystajú zvýhodnené 2,5kg balenia 😀 rady koncept,,Ako hovoril Ivan F.ceny budú známe v priebehu januára,,dalej pribudne v rade koncept nová gula z názvom SIGNAL samozrejme na prírodnej báze.Chalani pri testovaní tejto novinky na akcii Winter Imperial Baits Cup 2010 suverejne zvýtazili z náskokom 110,1kg pred druhým týmom 🙂
                                  Lovu zdar a zime koniec 😀 😀 😀 😀

rene
                                  Účastník

[quote=“Black pepe“]Bohužial iné som zatial nemal 🙁 🙁 ale jednoducho ak minieš za sezonu tie od starbaitsu tak nieje o čom,alebo jednoducho tie čo začnú plávat používaj ako pop-up.Tento rok skúsim sbs-kové tak potom dám info,,ešte ma napadla jedna vec a to že som si jednoducho dovažoval tie guličky čo neplávali správne a to tak že som pripevnil mini brok na nadv.šnúrku(na ktorej visí boilies)a zatlačil som ho do vnútra gule čo najhlbšie,,pokial zvolíš správny brok chová sa to ako balanced hook bait 😉 😉
                                    Keď začnú príliž plávať tak treba do krabičky naliať napríklad kludne aj čistú vodu a nechať ich zapariť na slnku alebo doma na radiátori. Dá sa použiť aj dip alebo hocijaká tekutina ale ak chceš zachovať pôvodnú arómu tak postačí voda. Nie však vela. Radšej menej a vždy potom ako guličky vodu nasiaknu jednu vyskúšaj na náväzci či sa chová ako má a ak nie tak zasa pridaj trochu vody a celý proces zopakuj 😉 Mne sa stáva že plávajú aj nové a zatial mi to takto funguje 🙂

Radim Houška
                                    Účastník

Na boilies od Starbaits chytá můj kamarád a nejlépe mu funguje Probiotic Red One. Má s ním úspěchy hlavně na hodně prochytávaných revírech. 😉

Ahojte kaprári chcel by som poradit aký dip alebo príchut návnady mám zvolit na kanáloch teda hlboká voda,okysličená voda kde je nadmerné množstvo korýtok rybničných . A ešte by som chcel dodat že som mladým rybárom a ryby chytám 6 rokov najväčšieho kapra mám 68 cm a viem že sú tam metrový ! Ďakujem za odpoved !

Fit
                                      Správce

Ahoj, určitě můžeš použít, co chceš… Ono je to o štěstí, o správném místě a co zrovna bude fungovat… Teď je léto, teplá voda, tak bych zvolil nějakej smrad na masové bázi a to stejné booster/dip. Do teplé vody může být i vyšší obsah olejů, budou fungovat určitě i takové halibut pelety. Prostě něco vyzkoušej a uvidíš, hlavně buď u vody, když můžeš 😉.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 20)
                                      • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.