Udice na řeku kolem 2.500,- Kč

Úvod Diskuze Vybavení a technika lovu Pruty a navijáky Udice na řeku kolem 2.500,- Kč

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 21. až 26. (celkem z 26)
  • Autor
    Zápisy
    Makarón
    Účastník

No jo my sme se bavili o nových impalach 3m/3lb ktere se budou prodavat až V březnu.

Makarón
      Účastník

Zdravím hoši byl nekdo nebo se chystá na for fishing do Prahy?co reknete na ty nové impaly.

Fit
        Správce

Měl jsem je už mockrát v ruce a jsou super, doporučená MO cena bude kolem 1.700,- Kč. Dostupné budou během dubna. Sám si je asi koupím taky.

Jamun
          Účastník

Máš s ní pozitivní zkušenost? Uvažuji o ní také.

Fit
            Správce

Jamun: Ahoj, ano, mimo jiné je ještě pořád mám a jsou to pruty v pohodě. Na 3 lbs jsou trochu měkčí, ale nevadí to. Pocitově bych jim dal spíše 2,75 lbs. Na druhou stranu, i tak se mi s nimi poměrně dobře nahazuje i na delší vzdálenost. 100-120m s 80-90g olovem se dá bez problémů.

Impala Carp

Poslední dobou už ale chytám hlavně na 3m Impaly, a to když chodím na kratší vycházky k vodě. Zrovna dneska je asi zase vytáhnu 😉. S těmi taky spokojenost. Každopádně doporučuji, abys sis ty pruty někde osahal v obchodě, než si je koupíš. Každému vyhovuje něco jiného a já je taky nemám jako jediné pruty…

Tady jsou ty 3m verze:

Impala 3m

Impala 3m prut

Seea pouzivam 3m etny 2.75lb. Uplna spokojnost … Impaly mne osobne pridu take nijake nikoho nechcem urazit vec vkusu . Ako napisal kolega ist osahat ale aspon vies co mas osahat lovu zdar

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 21. až 26. (celkem z 26)
            • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.