Vánoce
Úvod › Diskuze › Ostatní fóra › Nezařazená témata › Vánoce
- Toto téma obsahuje celkem 28 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel supinna a poslední změna proběhla před 9 roky a 11 měsíci.
-
AutorZápisy
-
13.11.2010 v 18.31 #256051
Nějak nám to tu skomírá,chlapci 🙁
Tak jedno téma na rozjetí prstů po klávesnici,o něčem i o ničem😈
Byli jste letos hodní a naplánovali si nebo u blízkých objednali něco kaprařského pod stromeček?😀
Já teda začnu,tenhle rok jsem se rozhod,že pořídim nerez tripod od JRC a křeslo,to ještě musim vykoumat.
Prarodiče se ptali,tak jsem dědovi poslal link na Kapří tajemství od LK a zvažuju ještě nový pípáky,takže i když už tam budou jen ponožky,budu spokojenej..Rozložim křeslo,nohy nazuju do ponožek,hodim je přes stojan a při zvuku koled z vánočního cd si budu číst😀 13.11.2010 v 20.33 #256052Ahoj,
no, já ještě o tom moc ani nepřemýšlel. No ale možná to budou nové navijáky, viz. moje rozhodování a téma: . Jinak možná taky nějaký drobnosti…Naviják Tica Scepter GF nebo GX?
😉 , nový děličky jsem si už taky pořídil nedávno. Ale ono mě to nakupování možná zase chytí během zimních měsíců a taky na jaře. Třeba se pojedu podívat zase do Brna na výstavu a kdo ví, co bude🙂 .Každopádně je dobře, že v tom máš jasno
😎 🙂 .14.11.2010 v 9.19 #256053mne do uplnej vybavy chybaju uz len zavrtavajuce tyce, takze mozno to si doprajem pod stromcek 🙂 .14.11.2010 v 14.20 #256054Čo sa mňa týka tento rok pod stromček by som mal dostat podložku pod ryby IRC.Tá stará bude položená v člne tam mi s nej aspom nevypadne kapor 10+ako naposledy pri fotení na strmom brehu…skoro ma je…o!! 😉 Pri tej novej nič také nehrozí!!Máme to odskúšané ani pri najaktívnejších rybách.
14.11.2010 v 19.02 #256057Zdravím chlapi,protože jsem zlobil tak mi Ježura nic nepřinese,tak jsem si nadělil sám.Potřeboval jsem spacák do chladnějšího období a tak jsem vybíral mezi Starbaits Challenger Sleeping Bag nebo JRC Box Bag 5season nebo Traker Big Z Peachskin Sleeping Bag.Nakonec jsem koupil ten od JRC moc se mi líbil 😀 .Ještě bych ho chtěl letos otestovat (měl by mít komfort do -15’C) tak uvidim jestli se ještě dostanu aspoň na víkend k vodě.18.11.2010 v 20.06 #256071Hola hej, tak nevím zda jsem byl po celý rok hodný 😀 , ale asi ne. Potřeboval bych obměnit starou výbavu, jelikož se mi totálně rozjelo křeslo, tak musím pořídit nové, nejlépe aby bylo lehké, dalo se na něm spát (při krátkých výpravách) s ručkama a s vyšším opěradlem do 1500Kč
Pak potřebuji nový spacák do mrazu, docela se mi zamlouvá Trakker Big snooze ta nová řada, za ty peníze luxus.
No a pak ještě nové navijáky pač ty staré už mi po deseti letech odcházejí. Jenže s baitem to je těžké pořízení do 2000Kč, někdo říká to, druhý zas ono.18.11.2010 v 22.23 #256074Celkem solidní křeslo se dá sehnat za velice pěkné peníze na aukru. Já si kupoval úplně stejnou na jaře (tenkrát to bylo dražší), a to hned 2x. Jsem s ní spokojen, dá se sklopit a člověk na ní i usne. Ale pokud je to na delší dobu, tak je člověk stejně takovej rozlámanej. Lehátko to určitě nenahradí, jedna noc se na tom ale dá vydržet, to jo. I když určitě existují i pohodlnější, ale cena bude jinde. Musím říct, že tátovi praskla na boku, ale nechal si to spravit a je to ok, možná jenom vada materiálu. Každopádně mě drží dobře a není tam žádná závada, dobrý jsou i ty opěrky, židli bez opěrek na ruce bych asi nechtěl. Tak se koukni třeba tady, v této sekci na aukru se to dá běžně najít už delší dobu, teď to stojí jen
990,- Kč
: http://aukro.cz/item1324406482_rybarska_polstrovana_zidle_taska_za_kus_990_kc.html Vypadá to takto:
http://www.lovkapra.com/kaprarske-forum/download/file.php?id=337&mode=view “ />
http://www.lovkapra.com/kaprarske-forum/download/file.php?id=454&mode=view “ /> 19.11.2010 v 12.47 #256075Čau.
Jo nevypadá zle. Vím že jsi ji kupoval letos na jaře, tak by mne zajímalo jak to vypadá se švy u kostry židle, jestli se to nějak nepáře nebo něco podebného. Pokud jsem se díval po různých eshopech tak takové židle stejného, nebo podobného typu stojí hodně peněz a tohle je bezkonkurenční cena.🙂 Dík za typ.19.11.2010 v 13.00 #256076Ty švy u kostry židle drží velice dobře. Tátovi to sice prasklo ve švu, ale ne u kostry židle, ale jakoby pod zadkem 🙂 , jak je to polstrování. Jinak jo, cena je opravdu bezkonkurenční…😉 . Zase si říkám, že když by se to podělalo, tak to stálo jen tu tisícovku a nebo se to nechá dát někde spravit. Osobně si ale nemyslím, že by dražší židle stejného typu byly v tomto ohledu lepší… Nic nevydrží věčně, to je asi jasný…20.11.2010 v 17.56 #256083Fit: tak už jsem si ji objednal, našel jsem tam ještě lepší nabídku dvě za 1790Kč tak jsem ještě nahecoval Comityho a objednal je. Teď jenom čekám až to dojde 🙂 20.11.2010 v 20.58 #256085[quote=“basnak“]
Fit: tak už jsem si ji objednal, našel jsem tam ještě lepší nabídku dvě za 1790Kč tak jsem ještě nahecoval Comityho a objednal je. Teď jenom čekám až to dojde🙂 Jo, já jsem tenkrát právě taky kupoval dvě najednou
😉 . Stálo to ale myslím 2 tis. dohromady… A tenkrát k tomu nebyl ani ten obal, i když to je detail, stejně takovou židli člověk musí vozit autem a na krátkodobý chytání používám jinou (myslím jako na pár hodin). Tak doufám, že budete s Comitym spokojeni😉 21.11.2010 v 14.25 #256087[quote=“Fit“]
Celkem solidní křeslo se dá sehnat za velice pěkné peníze na aukru. Já si kupoval úplně stejnou na jaře (tenkrát to bylo dražší), a to hned 2x. Jsem s ní spokojen, dá se sklopit a člověk na ní i usne. Ale pokud je to na delší dobu, tak je člověk stejně takovej rozlámanej. Lehátko to určitě nenahradí, jedna noc se na tom ale dá vydržet, to jo. I když určitě existují i pohodlnější, ale cena bude jinde. Musím říct, že tátovi praskla na boku, ale nechal si to spravit a je to ok, možná jenom vada materiálu. Každopádně mě drží dobře a není tam žádná závada, dobrý jsou i ty opěrky, židli bez opěrek na ruce bych asi nechtěl.Tak se koukni třeba tady, v této sekci na aukru se to dá běžně najít už delší dobu, teď to stojí jen
990,- Kč
: http://aukro.cz/item1324406482_rybarska_polstrovana_zidle_taska_za_kus_990_kc.html Vypadá to takto:
http://www.lovkapra.com/kaprarske-forum/download/file.php?id=337&mode=view “ />
http://www.lovkapra.com/kaprarske-forum/download/file.php?id=454&mode=view “ />
Práve si mi dal chrobáka do hlavy😀 😀 niečo takéto by som potreboval pre priatelku,,hlavne aby sa mala na čom v lete opalovat😀 😀 😆 😆 21.11.2010 v 22.08 #256093Křeslo mi taky pořád vrtá hlavou,tohle nevypadá věru zle.Stojan si vyzvednu zítra,ale křeslo ne a ne vybrat..Fite,když se opřeš,máš podepřenou i hlavu?Mně vadí,že mi přepadává dozadu,když rozjímám 😀
K signalizátorům:je opravdu takovej rozdíl mezi noname za pár stovek a několika tisícovkovejma?Teda spíš co se týká indikace záběru,zbytek už jsou doplnky😉 21.11.2010 v 23.00 #256096kubánec: Pokud vím, tak mi hlava určitě nepřepadá. Navíc se to dá sklopit i tak, že to můžeš mít jako lehátko a lehnout si na to, jenom nohy máš od kolen ven 😉 . Měřím nějakých 190 cm. Už jsem na ní párkrát pěkně usnul🙂 . Koukám, že se křeslo nějak zalíbilo, to jsem si měl domluvit s prodejcem nějakou provizi😆 .Co se týká těch hlásičů, tak třeba já vlastním už asi 6 let úplně obyčejné hlásiče za 500,- / ks. Mám tři, všechny mi doteď fungují, nikdy jsem s nimi neměl problém, a to jsem třeba byl na rybách, kdy 3 dny v kuse pršelo a vždy byly plně funkční. I výdrž baterie v pohodě. Ale nemám k tomu příposlech zatím, možná časem pořídím a nebo rovnou nějaký set. Zase se mi za to nechce moc utrácet, i když asi kvalita by se vyplatila. Spíš bych řekl, že bude lepší vlastnit nějaký lepší příposlech… Kdybych si kupoval teď nové hlásiče, tak bych asi nekupoval nějaké úplné šunty, ale tak něco mezi 500-1000 Kč/kus. Víc by se mi asi nechtělo dávat, co se týká příposlechu, tak nevím, nějak jsem to moc zatím nezkoumal, ale asi by bylo lepší jít spíš do nějakýho dražšího a kvalitnějšího. U hlásičů bych problém neviděl. Když se to rozbije, tak se dají koupit jiné a většinou jsem stejně u prutů, takže případný záběr vidím. Záleží jak a kde člověk chytá no…
21.11.2010 v 23.31 #256097Mně jde o to,že mi loni manažerka koupila nějaký noname,fungujou,ale jak začne pršet,skřehotaj a během dne se vybije baterka-to je důvod proč uvažuju nad výměnou..Do oka mi padly flajzary,ty Q7,který jsou za cca 1300/ks,tak jestli má smysl investovat nebo koupit opět něco co se dá bez slzy v oku vyhodit.I když v součtu,pokud by ty dražší vydržely několik sezon,by byly vlastně levnější a mín starostí.Nad Delkim nebo sadama od FOXe za 15+ neuvažuju,za to už bych měl dvě kola na auto 😆 22.11.2010 v 7.20 #256098Aha, tak to jsi zrovna narazil na špatné kusy. Možná jsem měl štěstí, jak říkám, mám je asi 6 let, možná víc a zatím žádný problém. Samozřejmě, že kvalitní by měly být lepší a hlavně spolehlivější. Když má člověk dobrou ruku, tak mu vydrží i ty levné, je pak taky lepší mít třeba alespoň jeden do náhrady. Ono se může stát cokoliv, i ty značkové můžou vypovědět funkci, není pak nic horšího, než být na rybách bez hlásiče. 22.11.2010 v 17.28 #256101Dneska jsem si byl pro stojan,tak jsem pokecal nad pípákama..A vesměs máme pravdu,co píšem..Reklamujou se všechny značky,některý častějc,některý dřív,některý modely vůbec.Asi je to závislé i na objemu prodanejch a štěstí na kus.Uvidim,bud vezmu ty Q7 nebo se ted prej hodně prodává sada 3+bezdrát příposlech od Giantu,v kufříku,za cenu dvou Q7.Do jara času dost 😉
Btw,nějakej šmoula si tam byl asi taky pro ježíška- 4x naviják od Daiwy,á 18kůlů po slevě,šel jsem do kolen😆 😆 25.11.2010 v 0.19 #256104Zdravíčko.
Ono máte vesměs pravdu je to kus od kusu. Ale není to dané „pípákem“ nebo jeho provedením. Všechny lepší značky jsou určitě kvalitní a provedení signalizátoru bezprostřední. Jenže nesmíme zapomenout, že je v jádru elektronika která většinou selhává a to je dané výrobcem elektrických součástek. Jedna menší vada při výrobním procesu součástky a celý signalizátor může jít po půl roce do háje. Určitě každý výrobek projde procesem jakosti, při které se dělají určitě zatěžovací zkoušky, které se ale můžou projevit až při delším používáním.
Já už 9. až 10. rokem používám obyč. signalizátory od značky Gull za pár švestek v porovnání s lepšími značkami a doposud jsem s nimi neměl problém. A to za každého počasí. Vyjímkou může být lov v mínusových teplotách, kdy může zamrzlá jinovatka ovlivnit otočení kolečka a tím pádem i signalizaci záběru.
Jako příposlech (ačkoliv je zakázaný) jsem si udělal z bezdrátového zvonku podle jednoho návodu zde na lovu.😀 25.11.2010 v 14.58 #256111tak to je šupa 😉 😉 🙂 😀 fantázii sa medze nekladú,,hlavne že to fachčí…😀 25.11.2010 v 16.52 #256115😆 kdybych to nastříkal na černo a dal tomu nějakou značku tak to nikdo z dálky nepozná😀 . Dosah 80m na volném prostoru, při jednom pípnutí pípáku, zvonek vzbudí aj mrtvého, takže v klidu můžu zadřímnout. no a to všechno za 250Kč😉 -
AutorZápisy
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.