Tak ne řece krmím,jak kdy .Kolikrát se mi stalo,že stačilo,jen trošku,někdy zas nebyl problém 30kg za 4dny…Ale styl krmení je jiný.Nekrmím nikdy na bojku,ale více do prostoru.Abych je zastavil všude,tím myslím že na řece můžou plout bud dál nebo blíž…U mě nehraje roli přesné krmení ale více do prostoru,.Dříve asi před deseti osmi lety jsem používal dost partiklu,Kukuřici,řepka,pelety-Halibuty,Občas tygří ořech,.Dnes už jen koule,,Co se týče vnadění řepky,tak tou jsem krmil tak že jsem vyjel až 50metru nad krmné míst a tam jsem to nasypal.A vždy šla skoro z každého kapříka řepka…Není důležité přesné krmení ale zastavit projíždějící kapry všude….Tak vnadím já na řece,samozřejmě po projetí každé velké lodi dokrmuji..
Tak na stojáku je to samozřejmě odlišný způsob než na řece.Hledáte ,lavice ,zlomy,potopené stromy,tvrdé dno,atd..Můžeme označit tyčovkou,samozřejmě možnost vyvážení je nej,usadit si to sám hezky tak aby se to nazamotalo,třeba…Jinak když mám místo,tak rozhodím pár koulí,nějakou řepku plus pelety.A dost krát se mi vyplatilo to položit třeba 20metru mimo krmné.Používám,jak plovoucí,tak panáčka i na dno….Dle dna samozřejmě…Většinou používám ztužené šnůrky a to i na řece…Délky návazců tak do 30cm..No je toho asi ještě víc,postupně jak si vzpomenu dopíšu 😆 😆 😆 😆