Změna serveru a možné výpadky webu (8.3.2012)

Úvod Diskuze Ostatní fóra Vše o tomto serveru Změna serveru a možné výpadky webu (8.3.2012)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Autor
    Zápisy
    Fit
    Správce

Zdravím všechny návštěvníky,
      zainvestoval jsem do tohoto webu a zakoupil nový a mnohem lepší webhosting. Dnes ve večerních hodinách udělám kompletní přesun celého webu na nový server.

Mělo by to být potom všechno o něco rychlejší a bude větší disková kapacita (v podstatě neomezená). Pracoval jsem na tom celý včerejší den a noc, vůbec jsem nespal, protože s tím bylo spojeno spousta neočekávaných problémů 🙄. Ale vypadá to, že se mi všechno podařilo vyřešit. Tak mi držte palce, ať se to všechno povede spustit 😉 . Jinak bude po webu 😆 .

Dnes v noci tedy může docházet k technickým výpadkům a hlavně se mohou ztratit některé nově napsané příspěvky, které sem někdo pošle zrovna v době přesunu. Tímto se všem omlouvám za možné problémy! Díky za pochopení a držte mi palce prosím 😉 .

Fit
      Správce

Tak a mělo by to být už všechno přesunuté a funkční. Nakonec jsem to zvládl velmi rychle, měl jsem to připravené 😉 😉 😉 . Přes 20 000 souborů přesunuto 🙂 . Toto valí, to je rychlost, co říkáte?

Uff, to jsem si oddychl, během dnešní noci jsem myslel, že vyhodím počítač z okna 😈 :geek: . Pokud jste někdo posílal e-mail mezi 17-18h večerní, tak je možné, že to nepřišlo. Také se v této době mohly ztratit příspěvky tady na fóru (pokud jste někdo něco psal).

Ještě jednou díky za pochopení, ale myslím, že se nikomu ani nic podle všeho neztratilo 😉 .

Black pepe
        Účastník

Fachčí to podstatne lepšie 😉 Dobrá práca!!! 😀

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
        • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.