Úvod Kaprařský trh Kaprařský trh 4/2015

Kaprařský trh 4/2015

1 893
0

Duben je tady, a tak pro vás zveřejňujeme pravidelný přehled novinek z kaprařského trhu. Tentokrát začneme třeba novým patentovaným podběrákem s integrovanými plováky od NGT:

NGT Podběráková lava 42″ with Float System

NGT logoZnačka NGT již několik let přichází s novými inovacemi a nápady, jak rybářovi usnadnit jeho práci. Navíc jsou tyto produkty velmi kvalitní a vždy za skvělou cenu. Pro rok 2015 je jednou z velkých novinek patentovaný podběrák s integrovanými plováky. Že se jedná opravdu o patentovaný výrobek se můžete sami přesvědčit. Číslo patentu je 4037345.

Klasický plovák k podběráku nemusí být vždy tím nejlepším a nejpohodlnějším způsobem. Dva integrované plováky vyvažují podběrákovou hlavu v dokonalé pozici, a tím usnadní podebírání ryby i za velmi obtížných podmínek. Už vícekrát nemusíte zápasit s težkou podběrákovou hlavou v jedné ruce a tyčí v té druhé. Tento podběrák je ideální pro použití ve všech situacích, ale především v noci, kdy potřebujete mít maximální oporu ve svém vybavení. Součástí podběrákové hlavy jsou ramena s integrovanými plováky, pevná zelená síťka a kovový kříž s univerzálním závitem pro podběrákovou tyč. Délka podběráku je 42″ (100cm).

1

Cena: 499,- Kč

Koupit v e-shopu


SuperFeed Speed Spray 100ml

kamofishSpeed sprej je ideální produkt pro krátké výlety nebo tam, kde potřebujete silněji vnadit. Sprej posílí vůni plovoucích i potápivých boilie, dumblií a jiných návnad. Použití je snadné, těsně před nahozením postříkáme návnadu. Rychle se rozpouští a šíří ve vodě. Před použitím dobře protřepejte. Produkt se smí používat pouze jako návnada pro ryby. Nová příchuť Tajemná oliheň!

sprej superfeed

Cena: 149,- Kč

Koupit v e-shopu


Super Feed Fluo Mini Dumbells Floating – Tajemná oliheň 150ml

kamofishFLUO MINI DUMBLLE jsou extrémně viditelné a jejich barvy vytváří vizuální signál pro ryby, který je láká. Dumblle jsou vyrobeny z ultra lehké směsi nejlepší jakosti. Přidané atraktory, extrakty a příchuť zaručují velký úspěch při lovení. Je velmi stabilní a bez problémů vydrží na háčku i více jak 24 hodin.

superfeed-dumbels

Cena: 152,- Kč

Koupit v e-shopu


Boilies Rapid Excellent

mivardi-logoUniverzálně použitelná řada boilies s rychlejším nástupem. Najdete zde sladkou, kořeněnou i rybí variantu. Boilies Rapid Excellent je vhodné i na kratší vycházky, kdy nemáme čas na rozkrmení a pozvolné rozjetí krmného místa. Vzhledem k použitým ingrediencím a vyváženému složení jej však ryby ochotně přijímají i po několika dnech. Díky použití R-FACTORu toto boilies začíná pracovat krátce po vhození do vody, ale nastražené vydrží i 24 hodin (v závislosti na podmínkách konkrétní lokality). Aroma jednotlivých druhů jsou vždy výsledkem našeho vlastního vývoje, a proto působí na kapry neokoukaně. Nabízené příchutě jsou Kapří guláš, Cherry a Monster Crab.

b-excelent

Cena: 237,- Kč

Koupit v e-shopu


Nová pouzdra na 1 prut Premium

mivardi-logoSérie kvalitních pouzder pro přepravu jednoho prutu. Silné polstrování zajišťuje dokonalou ochranu prutu. Velikost a tvarování pouzdra umožňují bezpečnou přepravu prutu i s nasazeným navijákem největší velikosti. Zip téměř v plné délce pouzdra napomáhá snadnému vložení a vyjmutí prutu. Praktický popruh přes rameno i transportní ucha usnadňují nošení. Vhodné i pro Big Pit navijáky typu Panther SHX. Nabízené délky obalů: 145 cm, 205 cm a 215 cm.

pouzdro mivardi

Cena od: 404,- Kč

Koupit v e-shopu


Pelety Classic Halibut

carp-secretNOVINKA 2015! Jednou z našich priorit bylo vytvořit vlastní Halibut a Red Halibut pelety za bezkonkurenční cenu. To se nám pro letošní sezonu podařilo a po různých úpravách směsí jsme je dovedli k naší spokojenosti. S hrdostí vám tedy můžeme nabídnout tento náš vlastní výrobek, tak jak je již u nás zvykem. Doba rozpadu 1-12h. Balení 2kg, 3kg.

Halibut pelety Carp Secret

Cena od: 159,- Kč

Koupit v e-shopu


Boilies contact Speedy Gonzales 1 kg

carp-secretToto boilies je vlajkovou lodí naší firmy. Jedná se čistě o silnou masovou směs složenou z tříděných rybích mouček, rybích extraktů a dalších surovin. Vše dokresluje ostrá vůně česneku, která je navázaná na originální složku čistě naší výroby. Právě tato složka dělá toto boilies tak originálním a velmi chytlavým. Speedy je celoroční boilies použitelné jak na bleskovou akci, tak i dlouhodobou výpravu!

gonzales

Cena: 149,- Kč

Koupit v e-shopu


Vlasové rovnátko WORMER v nových barvách

delphinŠpičkové vlasové rovnátko Delphin WORMER nově nabízíme v dalších dvou barvách! Kromě barvy natural u i v nových odstínech – červená patentka a černá pijavice!

Vlasové rovnátko Delphin Wormer

Cena: 125,- Kč

Koupit v e-shopu


Delphin SNAG – GEAR LED Al

delphinSNAG GEAR LED je výborným pomocníkom rybára, odvodený od základného modelu SNAG GEAR. Už základný model vynikal jednoduchou, odolnou konštrukciou a výbornou cenou. Model LED je navyše vybavený LED diódami ktoré vďaka pripojiteľnosti k elektronickému alarmu dokážu svetelne signalizovať záber. Okrem toho balenie obsahuje ďalšie výmenné kryty LED diód, pomocou ktorých je možné zameniť farbu signalizácie a tým prispôsobiť Snag Gear k farbe signalizácie elektornického alarmu. Navyše balenie obsahuje aj medzikus pre pripojenie retiazkového signalizátora Delphin CSW-II. Svietiaci Snag Gear je pripojiteľný k elektronickému alarmu.

Výmenu farebného krytu LED diódy prevádzajte s maximálnou opatrnosťou. Hrozí poškodenie kontaktov diódy a následné znefunkčnenie jej svetelnej signalizácie. Nasadený kryt najprv pomaly snímajte dole plynulým pohybom, pričom pridržiavajte tyčku v ktorej je nasadený. Povytiahnite ho spolu s LED diódou z ktorej ho následne opatrne zosuňte. Následne nasaďte na LED diódu kryt požadovanej farby a opatrne ich vsuňte naspäť do tyčky.

snag gear

Cena: 157,- Kč

Koupit v e-shopu


Chytací pelety 16mm s dírkou 500ml

Krmiva KratonohyPelety se střední dobou rozpadu cca 2 hodiny dle teploty, proudu vody a aktivitě bílé ryby. Základem živočišných bílkovin je lososová moučka. Dále obsahuje piškotovou moučku, obilné šroty, látky podporující trávení, přírodně identické aroma a přírodní barviva. Baleno v praktických 500ml dózách. V nabídce je 6 příchutí!

lesní jahoda pelety

Cena: 65,- Kč

Koupit v e-shopu


A to je z dubnového kaprařského trhu vše. Další vydání zveřejníme zase na začátku příštího měsíce. Děkujeme vám, že nakupujete u firem, které u nás inzerují. Podporujete tím i naší redakci! Ať se vám daří u vody a užívejte jara!

Komerční sdělení

Chcete-li, můžete přidat komentář: