Úvod Kaprařský trh Kaprařský trh 7/2015

Kaprařský trh 7/2015

2 452
0

Začátek letních prázdnin je tady, ale to neznamená, že tu máme úplnou okurkovou sezónu a nic se neděje na kaprařském trhu. Naopak! Máme tu spoustu nových produktů a tentokrát začneme slovenskou značkou Delphin, protože firma MOSS SK přišla na trh s velkým množstvím novinek. Na úvod se můžete podívat na video s představením produktů. Některé ještě sice čekají na uvedení na trh, ale máme informaci, že by k tomu mělo dojít ve velmi brzké době.

Rybárske kreslo Delphin SS

delphinVlajková loď značky Delphin! To je kreslo s označením SS je prvá trieda v pohodlí medzi rybárskymi kreslami. Toto profesionálne kreslo Vás nadchne svojim extra hrubým a rozmerným matracom, pri ktorom dostáva slovo komfort nový význam. Niekoľkohodinové sedenie pri vode bude pre Vás pôžitkom, o ktorý sa postará kombinácia až troch typov čalúnenia. Od odolného po krajoch až po ten najjemnejší v strede.Polohovanie operadla je zabezpečené inovatívnym mechanickým nastavením až 3 polôh, ktoré spoľahlivo uspokoja všetkých rybárov. Tento systém je extrémne rýchly, takže už nehrozí zdĺhavé dolaďovanie oboch strán, ako je tomu pri klasických otočných mechanizmoch. Konštrukcia je zostavená z vysokopevných oceľových profilov. Nohy sú štvorcového prierezu, takže nehrozí neželané otáčanie.Pri navrhovaní mechanizmu sme stavili na osvedčený robustný typ, ktorý vydrží aj hrubé zaobchádzanie. Kreslo disponuje podrúčkami, aj popruhmi pre jednoduchú fixáciu na transport. Ak hľadáte profesionálne, bezkonkurenčne komfortné a spoľahlivé kreslo, práve ste ho našli!

Křeslo Delphin SS

Technické parametre:
Zaťažiteľnosť: 180kg
Rozmery sedáku: 60x60cm
Výška chrbtovej opierky: 70cm
Výška sedáku: 35-48cm
Hmotnosť: 7,5kg
Prepravný rozmer: 85x70x25cm

Cena: 2.237,- Kč

Koupit v e-shopu


Rybárska posteľ Delphin ST6

delphinToto 6 nohé rybárske lehátko je výborným produktom určeným na dlhé rybárske výpravy. Vďaka jeho účinným ergonomickým riešeniam bude oddych, či spánok na ňom skutočným pôžitkom. Pohodlný matrac má dostatočné rozmery na to, aby pohodlím ulahodil drvivej väčšine rybárov.V jednoduchosti je krása! Týmto heslom sme sa riadili, keď sme navrhovali jeho matrac. Zložený je z kombinácie dvoch látok. Odolnej hrubej tkaniny lemujúcej okraje, vďaka čomu bude čistenie a údržba tých najzaťažovanejších miest naozaj hračkou. A jemného mäkkého fleecu, ktorý tvorí celú stredovú časť a ktorý zabezpečí vysoký komfort Vášho odpočinku.Celá posteľ je postavená na pevnej a odolnej konštrukcii, ktorá znesie bez problémov aj naozaj ťažšie váhy.Jej čierny matný dizajn výborne sedí k zelenej ploche matracu.Toto lehátko sa veľmi ľahko sklápa a vďaka popruhu zo spodnej strany je možné ho okamžite po zložení zafixovať na transport. Nohy postele sú moderného tvaru, ktorý sa prispôsobí každému povrchu a v spolupráci so spoľahlivým mechanizmom ich výsuvu zabezpečí výnimočnú stabilitu.Vzhľadom k úžitkovým vlastnostiam a cene sa jedná o neprekonateľného spoločníka na rybárske výpravy!

Lehátko Delphin ST6

Technické parametre:
Rozmery matracu: 200x80cm
Zaťažiteľnosť: 140kg
Fixovateľný kĺb: nie
Hmotnosť: 8kg
Prepravné rozmery: 80x75x25cm

Cena: 2.965,- Kč

Koupit v e-shopu


Spací vak Delphin PATRIOT

delphinPatriot je plne vybavený spacák, ktorý Vás zahreje aj v najtuhších mrazoch! Jeho extra hrubý matrac Vám zaručí výborný komfort spánku za každých okolností.Tento spací vak je všetkým, čo moderný rybár potrebuje a je možné ho porovnávať so spacími vakmi, ktoré sú cenovo o kategóriu vyššie! Zo spodnej časti spacieho vaku sú na oboch stranách návleky, vďaka ktorým ho jednoducho prichytíte o lehátko. Navyše je však v strede doplnený o silný popruh s klipom, ktorý zaručí, že sa v noci nepohne ani o milimeter. Zipsy sú mohutné a odolné, vďaka nim odpadajú starosti s večným a pomalým zipsovaním u bežných spacákov, kde sa do malého zipsu obvykle zachytáva látka. Tu nájdete zipsy na oboch stranách spacáku, oba sú obojstranné a navyše prekryté, čo enormne zvyšuje jeho praktické použitie. Oceníte aj zaistenia zipsov na suchý zips, vďaka ktorým sa viac zipsy v noci neželane neotvoria. Extra príjemný materiál vnútra je samozrejmosťou. To celé v praktickej prenosnej taške. Delphin PATRIOT- spacák do nepohody!

Spací pytel Delphin Patriot

Technické parametre:
Rozmer: 200x90cm
Návleky na lehátko: 2x
Popruh na lehátko: 1x
Zipsy: 2x
Transportné rozmery: 60x30x30cm

Cena: 1.957,- Kč

Koupit v e-shopu


Bivak DELPHIN Ziper Zone 2 man

delphinZIPER je neprekonateľný bivak v pomere kvalita/cena. Tento bivak od značky Delphin je určený pre vysoko komfortné bivakovanie 2 osôb. Vďaka konštrukcii s takmer kolmými stenami sme výrazne zvýšili využiteľnosť rohových priestorov a tak doň pohodlne umiestnite 2 veľké lehátka a navyše vám stredom bivaku povedie približne 40cm široký prechod (v závislosti na šírke lehátok). Bivak ZIPER je postavený na dômyselnej konštrukcii z hrubostenných rúrok. Vďaka tomu sa nám podarilo zmenšiť ich celkový priemer a tým výrazne znížiť transportné rozmery a hmotnosť pri zachovaní rovnakej odolnosti. Tieto matné čierne rúrky sú spájané masívnymi plastovými spojkami, vďaka čomu je postavenie celého bivaku otázkou pár minút. Plášť bivaku sa vyznačuje odolnou, tmavo zelenou tkaninou s bezchybným vyhotovením. Obzvlášť vysoký dôraz bol kladený na celkovú nepremokavosť bivaku za použitia najmodernejších technológií. Všetky švy sú podlepené a následne otestované. Kotviacimi prvkami bivaku sú kovové oká, ku ktorým sú dodávané masívne kovové kolíky s plastovými hlavami a závitmi pre jednoduchšie zavŕtanie do tvrdej zeme. Vďaka tomuto systému je ZIPER výnimočne stabilný aj v najhorších poveternostných podmienkach, či silných búrkach. Podlaha bivaku je odnímateľná, vďaka suchým zipsom umiestneným z vnútorného obvodu bivaku a tak je možné ho využiť aj na miestach kde je bivakovanie zakázané. ZIPER poskytuje špičkovú využiteľnosť a široké spektrum individualizácie. Viacvrstvové vstupné dvere je možné osadiť moskytierou, či plnou tkaninou. Zadné okno tak isto poskytuje viacero možností využitia a vďaka nemu je možné bivak rýchlo vyvetrať. V prípade krátkodobejších výjazdov je možné prednú stenu zrolovať do bokov a upevniť pomocou postranných pások. Takto získate univerzálny prístrešok, ktorý vás spoľahlivo ochráni pred slnkom. Bonusom sú 2 držiaky na prúty, umiestnené na prednej konštrukcii. Bivak je balený v transportnej textilnej taške. ZIPER Zone je dôkazom, že ani profesionálny bivak nemusí zruinovať vašu peňaženku.

K bivaku doporučujeme zakúpiť praktický prehoz, ktorý výrazne bráni kondenzovaniu vodnej pary a zároveň zvyšuje tepelnú izoláciu bivaku v chladnejších častiach roku.

Bivak DELPHIN Ziper Zone 2 man

Technické parametre:
Najväčšia šírka: 290cm
Najväčšia dĺžka: 290cm
Najväčšia výška: 155cm
Transportné rozmery: 150x15x15cm
Hmotnosť bivaku: cca 7kg

Cena: 5.317,- Kč

Koupit v e-shopu


Boilies a doplňky Rapid Crazy Liver – šílená játra jsou tady!

5Čas jater právě nastal! Více než dva roky vývoje a testování stály za zrodem novinky do řady Rapid Champion Platinum s název Crazy Liver neboli šílená játra. Šílená játra pro, že podíl všech typů jater je v tomto boilies opravdu šílený! Že kapři játrové boilies opravdu milují jsme se předsvědčili již při testování této novinky, kdy bylo uloveno mnoho krásných kaprů jak se svazových vod, tak z revírů soukromých. Těmto úlovkům vévodí krásný lysec s váhou přes 25 kg, kterého ulovil Honza Kopecký při své poslední zahraniční výpravě. Boilies je standardně vyráběno ve třech průměrech – 15, 18 a 24 mm. Celou řadu pak doplňuje dip, liquid, pasta a pop up. Toto boilies rozhodně stojí za vyzkoušení!

6

Neokoukané, účinné, selektivní a především maximálně játrové. To je nové boilies Crazy Liver, vyrobené s vysokým podílem suchých i tekutých játrových extraktů a s přídavkem čerstvých vepřových jater. Celkové aroma citlivě dokresuje kvalitní játrová esence Made in UK.

7

Cena od: 142,- Kč

Koupit v e-shopu


Nerezová vidlička Hardcore XL 50 / 85 cm

mivardi-logoExtrémní nerezová vidlička s hrotem ve tvaru vrtáku a šroubovací objímkou pro snadnou aretaci výsuvu. Rukojeť pro snadné zavrtání do země je součástí dodávky. Po vyjmutí vnitřní části lze do vidličky Hardcore XL zasunout kompletní vidličku Hardcore a získat tak třídílnou, mimořádně stabilní a dlouhou vidličku.

nerezová vidlička Mivardi

Cena od: 641,- Kč

Koupit v e-shopu


NGT Prut Dynamic Margin Stalker Black 9ft, 2,5lb 1+1

NGT logoNově navržený prut NGT z uhlíkových vláken. Model 2014. Tento krásný tmavě šedý model doplňuje již prověřenou variantu v kamufláži. Velmi štíhlý a krásně zpracovaný proutek na šoulačku, ale i na běžný lov. Jeden z nejpovedenějších prutů NGT. Prut se může chlubit 2,5lb akcí, která není u prutů této cenové kategorie a délky běžná. Je ideálním společníkem pro rybáře lovící ze zarostlých břehů a v zarostlých vodách. Díky jeho délce a síle vás nezklame ani v tom nejtěžším terénu.

Prut NGT

Délka: 9ft (2,7m)
Počet dílů: 2
Transportní délka: 1,39m
Testovaná křivka: 2,5lb
Materiál: High TC Carbon
Hmotnost: 205g
Očka: SIC
Barva: Tmavě šedá (Charcoal)

Cena za 1+1: 1.900,- Kč

Koupit v e-shopu


Deštník Carp Oval 60

kamofishCarp Oval je lehké Brolly, založené na pevném deštníku. Poskytuje ideální a kompaktní ochranu a je projektován pro mobilní rybáře. Je určen na krátké výpravy. Hlavní výhodou je jeho bleskurychlé rozkládání a skládání. * Bleskurychlá a jednoduchá montáž * Možnost regulace výšky * Sada obsahuje podlahu PE 190g/m2 a dvě podpěrky

Brolly

Cena: 2.964,- Kč

Koupit v e-shopu


Moskytiera na lehátko

kamofishPokud si myslíte, že máte vše, co potřebujete pro váš rybolov, s radostí vám představujeme to, co nemůžete postrádat.

moskytiéra na lehátko

Cena: 1.188,- Kč

Koupit v e-shopu


A to je z červencového kaprařského trhu vše. Další vydání zveřejníme zase na začátku příštího měsíce. Děkujeme vám, že nakupujete u firem, které u nás inzerují. Podporujete tím i naší redakci! Ať se vám daří u vody a užijte si začátek letních prázdnin!

Komerční sdělení

Chcete-li, můžete přidat komentář: