BIVAKY..
- Toto téma obsahuje celkem 64 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvod › Diskuze › Vybavení a technika lovu › Ostatní vybavení › BIVAKY..
[quote=“dasty carp“]
Bivaku jsem měla také dost,momentálně předloni jsem si pořídil Trakkera MK2,,
zdravím..mužu se zeptat na cenu…momentálně taky něco vybíram…dík za odpoved.
[quote=“Supina-P“]
Zdravim,já jsem měl léta Moselu Comfort Dome a celkem jsem s nim byl spokojen.Jen jsem měl prolémy s praskáním tyček a špatně se sháněli náhradní.Loni jsem si pořídil JRC Quad 2man a jsem s ním spokojenej,přežil křest ohněm na jedničku(pěknou bouřku a silnej vítr).
zdravím…jsou nějqake zkušenosti s tímto bivakem bez druhého pláště nebo je to nezbytnost.?..d.
[quote=“basnak“]
sendy-c: Tož pak ho můžeš nafotit z různých pohledů a vložit sem fota. Rád bych se na něj podíval a udělal si představu jak je uvnitř prostorný.
zdar kupoval jsi k tomu bivaku i další druhej přehoz nebo jsi to otestov bez nej a vše ok?..dík za odpoved.
[quote=“marko01″]
Pozrel som si to video k tomu bivaku od Nasha a bol som prekvapeny ako lahko sa sklada,zdal sa mi dost konstrukcne zlozity,ale to video ma viviedlo z omylu…vyzera ozaj dobre
Mohu potvrdit že je to rychlovka a stabilita je super)))
Zkušenosti s tímhle bivakem nemám, snad jediné co bych ti mohl k němu říct že bude dvojplášťový, už podle typu konstrukce. Teda pokud se nemýlím.
máš pravdu,mal by byť dvojplášťový,volal som s jedným slovenským predajcom tohto bivaku.To v podstate chcem pre otca na narodeniny,on tak 3krát do roka na 2 až 4 dni chodí v lete k vode a už má starší stan,tak toto by mohlo byť ok.
Väčšinou ale záber cez jeho hlasité megachrápanie ani nepočuje a sekám ja
JRC bivak Defender Bivvy 2 Man
Ve většině případů v tom asi budu stejně sám, tak jsem schválně vzal rovnou tenhle pro dvě osoby, abych tam měl víc místa i na věci a případně tam občas i někoho v nouzi ubytoval
Pokud náhodou někdo máte zkušenosti, tak klidně napiště, já jsem o něm moc nenašel, jen něco málo v diskuzi na MRK a tam jsem na žádné problémy nenarazil