Jaké boilies ???

Úvod Diskuze Nástrahy a návnady Boilies a pelety Jaké boilies ???

• Toto téma obsahuje celkem 25 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel safa a poslední změna proběhla před 5 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 21. až 26. (celkem z 26)
  • Autor
    Zápisy
    Sonic.E.S.P
    Účastník

pro mě jasná volba Dragon Baits… hlavně dragonblood, red dragon a black pearl… letos mi už produkty od této firmy dopomohli k velice slušným úspěchům

johnny008
      Účastník

U mě vyhrály boilies Carpservis Boss 2, používám je celý rok a zatím úspěšnost velká. Na testování mám teď nové boilies Carp Zoom Pop Up, ale ještě nebyl čas vyrazit k vodě a vyzkoušet.

Já chytám na Imothep . Žádné jiné koule mi nepřinesly tolik krásných ryb, za tak krátkou dobu. Za mě nejkvalitnější boilies. Příjemná mi je i cena za kilo , i když cena vůbec neodpovídá kvalitě .

ešd
        Účastník

Má někdo zkušenosti s boilies od UFO fishing?

Ahoj mám docela odchytáno a u mě je určitě jednička Mikbaits zachytáš si na fanaticu losos,rak ,asafoetida,big s,pik.švestka,express monster crab,jěště předtím dlouho vládla express oliheň,ale pak jí začli asi trošku šidit(drívě spíž oranžové kule,které smrděli přes pytel tak,že když sem vlezl do krámu a věděl sem,že mi přijela objednávka,dnes jsou spíž hnědé a nevoní tolik,jak dřív,ale hlavně mi přestaly fungovat)Mám otestované skoro všechny naše i zahraniční výrobce.Dále doporučím starbaits mango,broskev,n-buteryc,trochu i hot démon,ale ten nefunguje všude,ty ostatní jsou určitě kvalitní,ale na chytání docela zrádné kule.Těšínský-biocrab,biosquid býval trošku taky lepší,ale asi taky ještě dobrý,ty ostatní nižší řady jsou opravdu špatný,to vyndáš po čyřech hodinách z vody a je to jak stola,vůbec neomletý a kdybys to dal do praku,tak tim zabiješ.Lk baits black protein,ale taky žádná velká bomba,ze čtyř výprav sem zachytal jen jednou,ty ostatní spíž nic nutric acid,vanilla ice atd,ten world record budu teprve zkoušet,ale nespěchám:)Václavíka sem měl u vody jen
          dvakrát a nic ,ale tam je spíž i trochu o osobní zášti,přijde mi to všechno od něj,jak nějakej social program,obaly,distribuce,názvy produktů,no prostě mi to přijde slabý.Chytám většinou podle mě nějtěžší vody u nás,tj.Vltava 7,Berounka 1,občas Labe,který mám trošku dál a moc to tam neznám,ale tam to jde skoro všude samo,jen se se tam zatím nedostal přes 20kg,placený jen výjimečně,když potřebuju spravit chuť.Tak tyhle všechny kule mi na těhle místech fungovali,tak jak boilies má.Každopádně držim palec a Petrův zdar Petr:)

safa
          Účastník

Zdarec tak já mám své nejoblíbenější koule od mikbaits a to fanaticu LRA nebo OLIHEŇBLACKPEPER jednu z těchto koulí chytám pokaždý když jsem na rybách a k tomu nějakou jinou samo od mika😁 třeba pampelišku nebo pikantní švestku nebo taky ws2 tak asi tak Petrův zdar 🙌😁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 21. až 26. (celkem z 26)
          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.