Jezero Rainbow

Úvod Diskuze Revíry Zahraniční revíry Jezero Rainbow

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 21. až 34. (celkem z 34)
  • Autor
    Zápisy
    evg222
    Účastník

všude jsou prasata někde víc někde mín.nejde všechny házet do jednoho pytle.

supinna
      Účastník

TO evg222: Dnes chytil R. Řehák na jezeře Rainbow kapra 35,20kg Stanoviště č. 19…

Supina-P
        Účastník

supinna: -co jsem slyšel od lidí co jezdí na ryby do Francie tak ,,anglánů“je taky „dost“.V Anglii je alkohol o proti Evropě o dost dražší tak si taky na rybách ve Fr. zařádí(včetnně nepořádku po nich).Ale jak už bylo řečeno ,,hajzlíky“ najdeš v každým národě 🙄

supinna
          Účastník

TO Supina- P: Jo , jsem rád, že nejsme čuňata jen my Češi 😀 😀 Ne , teď vážně. Samozřejmě, že se najdou všude lidi, kteří se chovají za každých podmínek(nejen na rybách) ok, ale taky jejich pravý opak 🙁
            O tom , jak si sem jezdí vyhazovat z kopýtka mladí angláni na Silvestra, nebo teď čerstvě Dánové by mohli vyprávět majitelé některých restauračních zařízení v Praze 😥

evg222
            Účastník

jo jo vím o tom že ho chytil díky.Potřeboval bych spíš info o místech 18 21.číslo 19 je prý na rainbow top místo.

Heyna1207
              Účastník

Tak já tam psal předevčírem a zatím bez odpovědi. Mail poslán z gmail.com tak že by to tam mělo být, tak nevím, kde to vázne 🙁

Fosgen
                Účastník

Na maily už Pascal několik let neodpovídá, pokud vím tak nebere ani telefony. Pokud tam chceš jet chytat, tak si tam musíš termín dojet booknout osobně 😉

Heyna1207
                  Účastník

No evg222 tu nedávno psal, že mu odepsali, tak asi sem tam komunikovat musí 🙂

evg222
                    Účastník

Ne mě neodepisoval 2 roky.Mám kamaráda z anglie ten mu tam napsal a on se mu ozval asi za měsíc.

Heyna1207
                      Účastník

Aha, tak to jo 🙁

evg222
                        Účastník

zdárec nevíte někdo kde bych našel nejaká videa z rainbow v češtině?????

Fit
                          Správce

Ahoj, hledal jsem v češtině, ale nenašel jsem nic. To asi nic takového nebude. Když si ale dáš YouTube, tak se toho dá najít ve více jazycích fakt hodně: https://www.youtube.com/results?search_query=rainbow+lake+carp+fishing&sm=1

V češtině ale bohužel, osobně o ničem nevím a myslím, že bych si toho při své práci velmi pravděpodobně všiml a zaregistroval to… Maximálně články viz.: http://www.lovkapra.com/tag/rainbow/, ale to je tak všechno 🙄 .

Jen dementi jezdi na placeny reviry kdyz sou u nas nadherny vody a ryby ktere nikdo nikdy nechytil labe,vltava ale asi umite hovno tak musite jezdit na soukromaky do akvarka😂

V českém překladu to je:
                            Jen lidi kterým závidím si mohou dovolit jezdit na placené revíry a dělat si co se jim líbí. Já jsem se nenaučil ani že na začátku věty má být velké písmeno a Labe a Vltava se také píše s velkým. Jinak jsem mistr světa a přilehlého vesmíru a o rybách vím vše. Na Labi a na Vltavě znám všechny ještě nechycené ryby, tykám si s nimi a říkaly mi že ještě neví co je to háček. Vy hlupáci nevíte nic a proto jsem Vám musel trochu otevřít oči a předat Vám něco ze svých letitých zkušeností. Jen já jsem ten nejlepší a vím že mi nikdo z Vás nesahá po kotníky.
                            Já, jááá, jáááááá

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 21. až 34. (celkem z 34)
                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.