Jezero Rainbow
- Toto téma obsahuje celkem 33 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvod › Diskuze › Revíry › Zahraniční revíry › Jezero Rainbow
O tom , jak si sem jezdí vyhazovat z kopýtka mladí angláni na Silvestra, nebo teď čerstvě Dánové by mohli vyprávět majitelé některých restauračních zařízení v Praze
V češtině ale bohužel, osobně o ničem nevím a myslím, že bych si toho při své práci velmi pravděpodobně všiml a zaregistroval to… Maximálně články viz.:
Jen lidi kterým závidím si mohou dovolit jezdit na placené revíry a dělat si co se jim líbí. Já jsem se nenaučil ani že na začátku věty má být velké písmeno a Labe a Vltava se také píše s velkým. Jinak jsem mistr světa a přilehlého vesmíru a o rybách vím vše. Na Labi a na Vltavě znám všechny ještě nechycené ryby, tykám si s nimi a říkaly mi že ještě neví co je to háček. Vy hlupáci nevíte nic a proto jsem Vám musel trochu otevřít oči a předat Vám něco ze svých letitých zkušeností. Jen já jsem ten nejlepší a vím že mi nikdo z Vás nesahá po kotníky.
Já, jááá, jáááááá