LovKapra.com slaví 10. narozeniny!

Úvod Diskuze Ostatní fóra Vše o tomto serveru LovKapra.com slaví 10. narozeniny!

• Toto téma obsahuje celkem 27 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Mick a poslední změna proběhla před 10 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 28)
  • Autor
    Zápisy
    Fit
    Správce

Zítra, tj. 1.5.2009 má tento web už své 5. narozeniny, neboť jsem ho oficiálně spustil 1.5.2004. Je neuvěřitelné, jak to rychle všechno utíká 🙄 a co všechno se za tu dobu s webem stalo (snad k lepšímu).

Chtěl bych tímto všem poděkovat za přízeň . Děkuji za to, že se sem rádi vracíte . Díky tomu se web stále vyvíjel a dále i bude 😉 . Budu se dál snažit 😉 , pořád mě to baví a už jsem si zvykl 🙂 .

Fit
      Správce

Jen tak pro zajímavost, je tu někdo, kdo si pamatuje začátky webu a chodil sem? Tady například původní designy, a to jsou už ty novější verze 😆 :

staré lovkapra.com

staré lovkapra.com

basnak
        Účastník

Zdarec, tož gratuluji, vše nejlepší, hodně zdraví atd. k těm narozkám toho webu 😆 však to znáš. Kdy bude bečka? 😉 Jo, jo ty začátky si pamatuji moc dobře, ani nevím kdy jsem se tu zaregistroval, ale taky už je to ten nějaký pátek. Vydržela mi i věrnost, že jsem se jinde neregistroval na ostatních rybářských fórech a jsem za to i docela rád 🙂 Web nabírá pomalu na obrátkách k lepšímu a ke zkvalitnění, i k vůli nám, lidem, protože sbíráme víc zkušeností, které pak můžeme podat na tomhle fóru 😎

Fit
          Správce

basnak: Díky moc. Vím, byl jsi tu už velmi brzy a dobře si to pamatuju. Jinak na web jsi se registroval přesně 10.03.2006 😀 . Tím myslím ale web, na starším fóru jsi byl možná už i dřív 😉 . Díky za přání a všechny dosavadní příspěvky 😎 . Byl bych moc rád, kdyby se toto fórum pořádně rozjelo, zatím to vypadá, že by mohlo 💡 .

Fit
            Správce

Dnes statistika návštěvnosti překročila číslo 500.000 😉 . Díky, mám z toho dobrý pocit 😎

Fit
              Správce

Tak, a máme tu 6-té narozky, právě dnes 😎 . Toto utíká… 😯 , díky za vaši přízeň

[quote=“Fit“]Tak, a máme tu 6-té narozky, právě dnes 😎 . Toto utíká… 😯 , díky za vaši přízeň

Gratulujem, teda aj tebe hlavne asi od všetkých ďakujem že si sa toho ujal a mi ti len pomáhamé 😆 😉
                Praajem ešte veľa rokov fungovania a zlepšovania obsahu!!! 😎

Fit
                Správce

[quote=“MartinLK“]
                  Gratulujem, teda aj tebe hlavne asi od všetkých ďakujem že si sa toho ujal a mi ti len pomáhamé 😆 😉
                  Praajem ešte veľa rokov fungovania a zlepšovania obsahu!!! 😎

Díky 😉 . Obsah si tu tvoříme ale všichni, co sem nějakým způsobem píšeme, takže vlastně máme narozky všichni 😉 .

Tak to si pekne napísal ,ja som teda dostal aj darček teda tuto výpravu 😀

CT Sazan
                  Účastník

Gratuluju a Ať ti to tady běží , mě se tu moc líbí a určitě nejsem sám ..

Fit
                    Správce

Tak a jsme zase o rok starší 😉 . Web má 7. narozeniny! Díky za vaší přízeň a doufám, že se nám tu bude pořád líbit 😎 . Ať vám to všem šlape…

Fit
                      Správce

Tak tu máme už osmé narozeniny webu 😉 😎 . Díky Vám všem 😉

WhooooO
                        Účastník

tak všechno nejlepší teda 🙂)

tak vsetko naj a nech cievka vrci a silon hra tu spravnu notu vo vetre 🙂))

vsetko naj 🙂 a to nech ti hra silon ten spravni ton tak to bolo odomna som sa zabudol prihlasit 🙁

Macin
                          Účastník

Také se přidám ke gratulantům. Přeji tomuto webu, rostoucí návštěvnost a mnoho spokojených kaproserfařů.

Fit
                            Správce

Díky za přání 😉 . Jak jsem tady už jednou psal, narozky máme všichni, každý tady tvoří obsah svými příspěvky 😉 . Takže jaký si to tady uděláme, takový to tady bude. Já bych si přál, aby tu byla kvalitní a hodnotná diskuze 😉 .

Fit
                              Správce

Tak dnes už tu máme 9. NAROZENINY portálu LovKapra.com! Příští rok by to chtělo udělat nějakou pořádnou oslavu 🙂 . Je to neuvěřitelný, jak ten čas rychle běží…

Xylo
                                Účastník

Gratulujem a nech beží a drží uroven ako doposial 🙂

Fit
                                  Správce

Xylo: Díky moc, budeme se určitě snažit 😉 .

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 28)
                                  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.