LovKapra.com slaví 10. narozeniny!
- Toto téma obsahuje celkem 27 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel a poslední změna proběhla před 10 roky a 5 měsíci.
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvod › Diskuze › Ostatní fóra › Vše o tomto serveru › LovKapra.com slaví 10. narozeniny!
Baví nás to a budeme v tom určitě dále pokračovat, díky a ať se Ti tu líbí dál. Moc bych si přál, aby tu byla i do budoucna pohodová atmosféra. Pitomosti a blbosti tady budu stejně vždycky mazat
Ahoj všem 😉 ,
tak dnes slaví portál LovKapra.com 10. let od spuštění (2004). Přijde mi to úplně neskutečný, když jsem tento web zakládal, tak mi tehdy ještě nebylo ani 15 let 🙂 .
Za tu dobu se samozřejmě spousta věcí změnila, a to včetně redakčního systému a nového kaprařského fóra. Nemluvě o návštěvnosti, která je mnohonásobně větší a každým rokem roste (brzy dosáhneme čísla 2 100 000 návštěv od spuštění).
Asi nemusím vykládat, jak vypadal internet před 10 lety 😆 a jak vypadá nyní. Jen pro představu, třeba takové YouTube vzniklo v roce 2005.
A ještě pár obrázků pro pamětníky na připomenutí 😆 :
Rok 2004-2006:
Rok 2007:
Rok 2008 – 2009:
Rok 2010 – 2012:
Rok 2012 – dosud:
Docela sranda se takhle kouknout zpětně 🙂 . Když budu mluvit za sebe, tak musím říct, že i po 10 letech mě tato práce velmi baví a přineslo mi to spoustu zkušeností i nových přátelství a kontaktů. Každopádně bych Vám všem chtěl poděkovat za přízeň a že sem pravidelně chodíte. Budeme se snažit dál…
Tak tomu já říkám pořádný kus práce…