pruty?
Úvod › Diskuze › Vybavení a technika lovu › Pruty a navijáky › pruty?
- Toto téma obsahuje celkem 33 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymous a poslední změna proběhla před 11 roky a 3 měsíci.
-
AutorZápisy
-
3.2.2009 v 17.47 #251788
zdravim pánové,
chtěl jsem se zeptat jestli má cenu jít do těchto prutů, nebo mi doporučte něco v této cenové relaci.Dík
http://www.milobrno.cz/pruty/UP-Grader-carp-13-3-lb 3.2.2009 v 18.04 #251789Ahoj,
koukal jsem se na ně a mně osobně se líbí. Neviděl bych v nich problém, klidně bych do nich šel taky. Táta má taky SPRO, ale už několik let staré a pořád dobře slouží. Přesně s tímto typem zkušenosti samozřejmě nemám, ale určitě bych tyhle pruty subjektivně zařadil k těm lepším (samozřejmě v této cenové kategorii😉 ).3.2.2009 v 18.13 #251790Na fotce vypadají pěkně, osobní zkušenost nemám, ale asi bych se do nich nebál jít. 😉 3.2.2009 v 18.22 #251791Zdravím!!
Osobne som sa nestretol este s týmto typom prútov ale keby som na tvojom mieste siahnem už po dvojdielnych,sú o niečo dlhšie v zloženom stave ale to je len zvyk a ak ti mám poradiť skús navštíviť výstavu v BRNE tam si na 100% vyberieš a porovnáš aj s inymi značkami v rovnakej cenovej kategorii.3.2.2009 v 18.45 #251792právě do dvou dílů jít nemůžu kvůli přepravě,jinak by to byla jasná volba, ale jak říkáš počkám na to Brno a tam je porovnám s ostatními,ikdyž už jsem skoro rozhodnutý, páč jsem je držel v ruce a zaujali mě, jenom jsem chtěl slyšet schválení a kritiku od Vás zkušených 🙂 11.2.2009 v 19.08 #251846No upřímně řečeno na těch prutech není nic zajímavýho. Design který je více méně kýčovitý rozhodně řešit nebudu. Všeobecně nemám rád 3-dílný pruty..Je mi jasný že v tomhle hraje roli přeprava. Nicméně já osobně mám a nemůžu si stěžovat. Podle mě nejlepší pruty na trhu v této cenové relaci.chub outcast 50
Proč chceš 13FT pruty? Myslíš že snimi hodíš dál?
12.2.2009 v 16.28 #251863Ahojte všetci.
S modernou kaprarinou ešte len začínam a preto chcem vediet aj váš názor.
Chcem kúpiť nové prúty a naj kandidát je pre mna ESOX FCS Spider 3,6m 3lbAk ich niekto poznáte alebo máte skúsenosti rád si prečítam váš názor.
Ďakujem.12.2.2009 v 17.45 #251865Ahoj,
podívej se sem. Tady na Mrk.cz je podobná otázka: .http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=611964
Jinak osobní zkušenosti s tímto prutem nemám, ale třeba ti to pomůže
😉 .12.2.2009 v 18.10 #251866Dik moc. Tak po precitani som uz pevne rozhodnutý.
Ešte by som ta poprosil o radu nejakych navijakov. Mas nieco osvedcene a vyskusane?? Nieco co by bolo aj cenovo prijatelne? Neviem sa totiz rozhodnut. Zatial dost intenzivne rozmyslam nad OKUMA LONGBOW LB60 .17.2.2009 v 16.22 #251909[quote=”lackot”]
Dik moc. Tak po precitani som uz pevne rozhodnutý.
Ešte by som ta poprosil o radu nejakych navijakov.Nieco co by bolo aj cenovo prijatelne?Tak to ti mohu poradit Okuma Powerliner 860 nebo 865.Mám ty PL 865 a jsem s nima naprosto spokojený.
Mají je třeba tady ze rozumnou cenu:http://www.mellor.cz/eobchod.php?k=1&s=6&b=0#v145 Převod: 5,8:1 Kapacita: 0,30mm/570m; 0,35mm/430m; 0,40mm/330m Počet ložisek: 7+1 Hmotnost: 660g .Vysoce kvalitní řada navijáků, té nejvyšší kvality od firmy Okuma! Naviják je určen pro lov kaprů a dalších velkých ryb. Je osazen sedmi kuličkovými ložisky odolnými proti mořské vodě, plus jedním jednocestným, volnoběžným systémem brzdy – Baitfeeder, úlohu hlavní brzdy plní přední a zadní citlivě nastavujeme volnoběh. Předností je kovová kónická cívka pro daleké hody s titanovým okrajem, kovové kličky s gumovými gripy a vyvážený rotor “Rotor Equalizing System”. Výborný je i nový rychlosklopný systém kličky. Dlouhá kovová kónická cívka s titanovým okrajem pro daleké hody. Jemná přední multidisková brzda s mikrojemným nastavením, EDS o 30% větší brzdná plocha. Zadní jemně nastavitelná volnoběžná brzda – Baitfeeder. Rychlosklopná kovová klička s gumovou rukojetí. Speciální oscilační navíjení pro lepší křížové navíjení, EOS System. Quick Set Antireverse okamžité zastavení zpětného chodu. Kvalitní překlapěč s dlouhou životností, silné a rychlé převody. Náhradní grafitová cívka. Pevná a zároveň lehká konstrukce navijáku, vyrobena z kvalitního grafitu. Rotor Equalizing System pro klidný a hladký chod bez vibrací.
17.2.2009 v 20.15 #251913Tak vdaka moc za radu. Som na to pozeral a vyzera to vážne moc luxusne. A ta cena ma skoro položila. Fakt dobra rada a už som aj objednal. Len menší typ nepotrebujem taku velkosť návinu. 🙂
Ale vážne dakujem. Je to ovela lepsia volba nad akou som rozmýšlal za rovnaku cenu !!!!!17.2.2009 v 21.03 #251914Za ty peníze vůbec nevypadají špatně. Osobně mám velmi dobré zkušenosti s navijáky od Okumy 😉 . Měl jsem od této firmy navijáky už dříve, ale ne baitrunnery, tenkrát ještě klasické. Myslím si, že jsi si vybral pravděpodobně dobře. Možná bych do nich klidně šel i já😉 , kdybych sháněl navijáky.19.3.2009 v 15.40 #252022Ahoj,,Nevím kde se představujete,ale zdravím vás zde… 😉 😉 😉
K otázce co se týče prutu,tak jsem na ně blázen.,,,spíše uchyl,,,Pruty jsem si nechal postavit na zakázku…😉 19.3.2009 v 16.15 #252024Toto jsou mé miláčkové 😆 19.3.2009 v 18.02 #252025Nazdárek..
Slušné foto!!!Ako si sa k nim dostal.. a kto ti ich vyrobil?
Vidím že máš Delkim,nemáš s nimi problémi?19.3.2009 v 18.04 #252026[quote=”dasty carp”]
Ahoj,,Nevím kde se představujete,ale zdravím vás zde…😉 😉 😉
K otázce co se týče prutu,tak jsem na ně blázen.,,,spíše uchyl,,,Pruty jsem si nechal postavit na zakázku…😉 Ahoj,
no, žádná sekce na představení tu zatím není🙂 . Možná bych ji ale mohl vytvořit, to mě nenapadlo. Tak jestli na to nezapomenu, tak ji časem zřídím. Čím více diskutujících tu bude, tím samozřejmě lépe. Hlavně bych si přál, aby tu byla dobrá kvalita příspěvků😉 .Jinak co se týká těch tvých prutů, tak vypadají moc pěkně. Tvoje celková výbava vypadá moc pěkně
😉 . Ještě aby brali kapříci, ale to určitě budou! Přeju hodně úspěchů😉 19.3.2009 v 18.06 #252027[quote=”Pepe imt”]
Nazdárek..
Slušné foto!!!Ako si sa k nim dostal.. a kto ti ich vyrobil?
Vidím že máš Delkim,nemáš s nimi problémi?
Ahoj..Pruty mi stavěl p.Studený z Brna..Co se týče Delkimu,tak bez problému,,,Nevím,jaké myslíš problémy,,asi lidmi zmíněné pípání,ale vše je na nastavení..,,Za sebe mohu jen doporučit19.3.2009 v 18.13 #252030Zde odkaz na p.Studeného 😉
http://www.michalstudeny.com/harrison.htm 19.3.2009 v 18.32 #252039Vidiš chcel som delkim pokial som nečítal na webe recenziu že sa kazia na prudkom slnku v lete a v zime pri nízkych teplotách ale zase sa mi potvrdilo čo som vedel že delkim je svetová kvalita ❗
Ja používam flajzar a tiež zatial bez problémov!!19.3.2009 v 18.37 #252042Aké to má výhody keď si dáš vyrobiť prúty na mieru a prečo si zvolil takúto alternatívu ked je taká kopa prútov na trhu????A ako to vychádza finančne?? -
AutorZápisy
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.