[RADA] 2x Prut + naviják (kolem 15-20t)
Úvod › Diskuze › Vybavení a technika lovu › Pruty a navijáky › [RADA] 2x Prut + naviják (kolem 15-20t)
- Toto téma obsahuje celkem 37 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Weider a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
-
AutorZápisy
-
21.8.2010 v 19.20 #255687
a co rikas na ten prut od fox ? 21.8.2010 v 19.22 #255688Určitě bude dobrej, ale mě se disignově příliš nelíbí ale to je jenom věc názoru, určitě by se chtělo na něj kouknout pěkně na živo . . . 23.8.2010 v 15.14 #255696docela me jeste zaujal prut Daiwa Black Widow Carp 3,6m 3lbs …docela dokonala cena a nemyslim ze bude spatnej…sice cena mala ale tak nevim…poradtehttp://www.nasoutokushop.cz/daiwa-black-widow-carp-3-6m-3lbs–d4190 😉 23.8.2010 v 17.04 #255700[quote=“CT Sazan“]
Tohle by se ti taky mohlo líbit . . . Mít ty prachy tak bych do nich šel . . .http://www.nikl.cz/p888-leon-hoogendijk-black-power.php Koukal jsem na to a docela pekny no. Jen tu znacku moc neznam, ale zaujal me. U Nikla vsichni doporucuji 2,75lb ale nechapu proc zrovna tolik, proc ne 3lb, me prijde 2,75lb moc mekky a bal bych se ze ho zlomim
😀 .23.8.2010 v 18.35 #255702[quote=“Weider“]
docela me jeste zaujal prut Daiwa Black Widow Carp 3,6m 3lbs …docela dokonala cena a nemyslim ze bude spatnej…sice cena mala ale tak nevim…poradtehttp://www.nasoutokushop.cz/daiwa-black-widow-carp-3-6m-3lbs–d4190 😉 jo, vypadá moc dobře, jinak Leon je perfektní značka a je to všechno ručně stavěný v Anglii a taky mam 2,75lbs a naprosto mi to vyhovuje . . . Těžko bys to zlomil
😀 23.8.2010 v 19.38 #255704[quote=“CT Sazan“]
[quote=“Weider“]
docela me jeste zaujal prut Daiwa Black Widow Carp 3,6m 3lbs …docela dokonala cena a nemyslim ze bude spatnej…sice cena mala ale tak nevim…poradtehttp://www.nasoutokushop.cz/daiwa-black-widow-carp-3-6m-3lbs–d4190 😉 jo, vypadá moc dobře, jinak Leon je perfektní značka a je to všechno ručně stavěný v Anglii a taky mam 2,75lbs a naprosto mi to vyhovuje . . . Těžko bys to zlomil
😀 co rikas ze vypada dobre ? ten prut od Daiwa nebo si myslel od Leona ? Jelikoz si citoval ten prut od Daiwy
😀 …Jinak kombinace Leon Black Power a Daiwa Infinity X5000 BR bude asi dokonala, ale potrebuji dost jinych veci, takze kdybych investoval do leona tak mi nemusi zbyt na dalsi podstatny veci…budu o tom premyslet a hledat dalsi moznosti, ale leon vypada nadejne😉 23.8.2010 v 21.00 #255705Myslel sem tu daiwu . . . 25.8.2010 v 9.49 #255709Jen bych se vyjadril k tem nakupum pres net – ja bych do toho zrovna u prutu nesel. Vzdy si ho chci osahat, prohlidnout detaily kolem ocek, vybiram i mezi kusy stejneho vyrobce a typu 🙂 Kdyz jsem si koupil svuj prvni kaprovy prut(v kamennem obchode, akorat jsem tenkrat jeste tolik neprohlizel), prijel jsem s nim k vode a zjistil, ze ocko na spodnim dilu je skoro o 90′ otocene proti sedlu navijaku, docela me to nastvalo – ty 2 dny jsem s tim odchytal, nastesti nebylo potreba hazet daleko🙂
Nebylo to naposledy co jsem takthle zpraseny prut videl – asi pred mesicem jsem kupoval sumcak a na ocko vychylene z rady ostatnich ocek jsem narazil taky.
Jasne ze ti v takovym pripade uznaji reklamaci, ale je to cas a starosti navic. Kdyz ti ale prijde prut, ktery bude mit treba neduveryhodne lepeni u nektereho ocka(obcas je tam bublinka nebo tak neco), reklamaci ti neuznaji a ty budes chytat s prutem, kterymu nebudes verit..21.9.2010 v 17.30 #255911[quote=“superweb“]
Jen bych se vyjadril k tem nakupum pres net – ja bych do toho zrovna u prutu nesel. Vzdy si ho chci osahat, prohlidnout detaily kolem ocek, vybiram i mezi kusy stejneho vyrobce a typu🙂 Kdyz jsem si koupil svuj prvni kaprovy prut(v kamennem obchode, akorat jsem tenkrat jeste tolik neprohlizel), prijel jsem s nim k vode a zjistil, ze ocko na spodnim dilu je skoro o 90′ otocene proti sedlu navijaku, docela me to nastvalo – ty 2 dny jsem s tim odchytal, nastesti nebylo potreba hazet daleko🙂
Nebylo to naposledy co jsem takthle zpraseny prut videl – asi pred mesicem jsem kupoval sumcak a na ocko vychylene z rady ostatnich ocek jsem narazil taky.
Jasne ze ti v takovym pripade uznaji reklamaci, ale je to cas a starosti navic. Kdyz ti ale prijde prut, ktery bude mit treba neduveryhodne lepeni u nektereho ocka(obcas je tam bublinka nebo tak neco), reklamaci ti neuznaji a ty budes chytat s prutem, kterymu nebudes verit..diky za radu, budu se snazit nakoupit pruty v obchode, kde si je poradne prohlednu…ted vaham mezi prutem Leon Hoogendijk Black Power a Free Spirit E-Class. Nemáte nekdo zkusenost s pruty Free Spirit ? Doporucil mi ho kamarad, ktery ma opravdu hodne zkusenosti, ale stejne se radsi poptam tu
🙂 …22.9.2010 v 14.38 #255914Co potřebuješ vědět o FS? 22.9.2010 v 18.33 #255915[quote=“Miras“]
Co potřebuješ vědět o FS?no zajimy me jestli Free Spirit E-Class je kvalitni prut nebo ne, a nejaky info od uzivatele by se siklo
🙂 23.9.2010 v 12.32 #255917Mám sice řadu „S“ a sadu šoulaček, ale měl jsem ty pruty v ruce a znám pár lidí, které je mají.
Velmi štíhlý blank pochází z Jižní Korey, všechno „strojení“ se vyrábí na zakázku pro FS. Pruty mají tužší páteř, proto to z nich velmi dobře lítá. Velmi pěkně vypadá verze s korkovou rukojetí. Projdi si otázky nahttp://www.mrk.cz – E-classy se tam celkem dost propíraly.23.9.2010 v 13.15 #255918mě bylo řečeno že se jedná o anglický výrobek … 23.9.2010 v 13.36 #255919To se přeci nevylučuje. Většina firem ne-li všechny používá komponenty, které se vyrábí jinde než v jejich domovské zemi. Zcela normální jev. 23.9.2010 v 13.44 #255920[quote=“Miras“]
To se přeci nevylučuje. Většina firem ne-li všechny používá komponenty, které se vyrábí jinde než v jejich domovské zemi. Zcela normální jev.aha, a rikas ze je to kvalitni prut ? Me se prave jeste libi ten Leon, ale ani jedno jsem na zivo nevidel, takze zatim nevim, tak zbiram nazory uzivatelu
🙂 .23.9.2010 v 16.13 #255921Ta diskuze k nim na tom Mrku je přesně zde, taky jsem se kouknul 🙂 :http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=616332 24.9.2010 v 5.45 #255922weider: Ano, bez pochyb. Vezmi do ruky Leona, pak E-class a rozhodni se dle pocitu. A kdybys chtěl ještě trochu zamotat hlavu, tak mám na prodej nové JRC Blade x carp, což je nejvyšší prutů řada od JRC. Je to výhra ze závodů a pustím je za dobrý peníz:-). 24.9.2010 v 11.41 #255923[quote=“Miras“]
weider: Ano, bez pochyb. Vezmi do ruky Leona, pak E-class a rozhodni se dle pocitu. A kdybys chtěl ještě trochu zamotat hlavu, tak mám na prodej nové JRC Blade x carp, což je nejvyšší prutů řada od JRC. Je to výhra ze závodů a pustím je za dobrý peníz:-).diky za nabidku, prozatim zustanu u tezkeho vyberu mezi leonem a e-class
🙂 -
AutorZápisy
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.