Dodo677

Vytvořené odpovědi

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Dodo677
    Účastník

Otázka je jestli má smysl pokukovat kvůli pár vycházkám (max víkend) ve dvou po něčem větším ala new dynasty nebo dokonce XL. 😐 Jaký je v nich vůbec rozdíl kromě rozměrů. Ať koukám jak koukám příjdou mi v podstatě stejné.

odpověď na: Bivak #263920
      Dodo677
      Účastník

No vzhledem k tomu že na ryby budu chodit v podstatě jenom při lepším počasí (na rybách si chci odpočinout a ne se tam huntovat :mrgreen: ) tak je otázka jestli brát i přehoz. Vydrží jedna vrstva na těch bivacích i větší déšť kdyby náhodou? Mám zkušnosti jenom z levných dvouplášťových stanů tak tomu moc nevěřím 😆

odpověď na: Bivak #263914
        Dodo677
        Účastník

A co by ste doporučili kolem 5k pro dva? Díval sem se na Zippera od Deplhinu. K vodě se přes noc dostanu tak 5x za rok tze něco dražší pro mě postrádá smysl 😀

odpověď na: DELPHIN ROLER 9V 3+1 + CSWII + SNAG-GEAR AL #263797
          Dodo677
          Účastník

No já mám trochu strach právě z těch swingerů….
            Tam je jenom „štěrbina“ na vlasec? nebo tam je nějaké lepší úchyt…? nepadá to z vlasce? 😐
            Edit: tak sem už našel……. http://www.hobbymalacky.sk/sub/hobbymalacky.sk/images/shop-active-images/swingre/IMG_0210_k1.jpg
            To vypadá že by mohlo fungovat ….🙂

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)