Techyyy759
Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Luba tak ešte budem troška otravovať.. vlastne neviem či to ide použiť pri tom mojom recepte s vtačákom alebo bude treba nový recept ale nato aby na guličke sa potom vytváral ten mliečný prášok tak´´e to vypadá ako pleseň tak čo je treba pridať? protein syrovátku a kasein alebo aj iný mliečny protein? díky moc Čawte chlapy takže ide zima tak sa chystám trošku spraviť si už poriadny recept.. zatial som to robil tak že zhruba základ a dorobil cesto do nejakej tuhosti a vždy to nejak vyšlo no chcem si založiť cesto tak aby som si vedel guličky robiť stále rovnaké / podobné a len vylepšoval a menil takže dávam sem 2 druhy chcem jedno „ostrejšie masové“, z ktorého si potom prerobím aj slabšie bez extraktov na rieku na väčšie kampane a druhé chcem rýchlejšie na princípe vtáčich zobov.. Prešiel som si celý príspevok od začiatku a snažil som sa pochopiť jednotlivé suroviny/ ich funkciu a pomer.. ale stále neviem dostatočne určiť koľko tekutých prisad sa dáva som tu preto aby ste mi poradili takže kludne do mňa 😀 budem vám veľmi vďačný za váš čas.. Ďakujem!😀
200 g semolina 8-10ks vajec
100 g sojová múčka 50ml tekutá potrava
100 g vtáčí zob s robin red 20ml lososový olej
100 g pšeničný gluten 6-8ml esencia
100 g masová múčka
100 g rybia múčka LT 72
100 g rybia múčka lososová
50 g rozpustný rybí protein
50 g rozpustný sardinkový protein
50 g krvná múčka
50 g repková múčka
50 g pivovarské kvasnice
20 g vaječný albumín
10 g betain300g vtáčí zob vaječný
100g mletá repka
100g sojová múčka
100g semolina
100g pšeničné klíčky
100g oplatková múčka
150g mliečny protein odtučnený
50g srvátka sladká
50g pivovarské kvasnice
10g betain
sladidlo6-8ks vajec
50ml melasa
30ml tekutá potrava
20ml lososový olej
6-8ml esencia sladkáDobre takze ale susene mlieko radsej nepridavat hej? Ale ak tam chcem dat psenicne klicky alebo nadrvenu repku/konope samozrejme len s mierou aby tam bolo nieco tvrde v tom boilie tak tym nic nepokazim ci? Inak este mam recept na sladke takze.. ak by si poradil co pozmenit peidat do toho tak poradte diky.
1kg multimixu ptaci/rybi
8 vajec
150g suseneho mlieka
100g psenicnych klickov
150ml melasy
4ml armoy jahoda + 4ml aromy banan
3 kavove lyzicky chutoveho stimulatoru
30ml lososoveho oleja
30ml aminokyselin
10g betainuCize dat tam viac oleja a psenicnych klickov? Aha teraz to pozeram ja som tam zabudol napisat.. 30ml lososoveho oleja este a planujem tam pridam CSL a psenicne klicky este bude to dobre? Tak 50ml CSL a 100g klickov na kilo. Inak je to okej? Alebo este nieco by si pridal? Kludne porad akoze nebranim sa nicomu Zdravim prosim vas mohli by ste mi poradit co by som mohol do zmesy pridat / zmenit nechcem nejak extra drahu zmes ale nicomu sa nebranim ..
Boilie frankfurtska klobasa –
-1kg multimix
-8vajec
-30ml CSL extrakt
-5ml aromy frankfurtska klobasa
-3 kavove lyzicky chutoveho stimulatoru
-30-40ml. Aminokyselin
-10g betainu
-15g pecenoveho extraktu alebo krvnej mucky
-farbivo -
AutorPříspěvky