Tohtorocne ryby (2010)

Úvod Diskuze Ostatní fóra Zprávy od vody Tohtorocne ryby (2010)

• Toto téma obsahuje celkem 303 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel basnak a poslední změna proběhla před 14 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 281. až 300. (celkem z 304)
  • Autor
    Zápisy

Fakt pekné ryby, konečne niečo ja už neviem ani ako priehrada vyzerá 🙂 ked tak nejaká tečuca voda ,alebo maximálne čiste vody z takým rybárskym tlakom že konec,ale tiež začala my škola tak som skončil a to som bol na jar na ryby jeden týžden a cez leto dokopy asi 3,5 týždna 🙂 ale 5 rýb cez 13,5kg a to je šetko.a potom samozrjeme menšie 😉

dasty carp
    Účastník

Zdravím,,Tak jsem se vrátil z dvou denní výpravičky,,A musím říct že docela povedená,,sice né do velikosti kaprů,,ale do počtu masakr..Podařilo se mi zdolat asi 18kaprů do 9kg..
      Nej,, opět fungoval Bio Big Fish..ale s esencí Red Crab,,,Jako druhou směs jsem zvolil All Season Corn Mix ,který jsem postavil na dvou esencích a to Kokos-Jahoda,První den jsem na to neměl záběr ale druhý den se to začlo rozjíždět,,Takže opět spokojenost,,

Fit
      Správce

dasty carp: Tak to je velice slušné 😉 . Gratulace 😎

Black pepe
        Účastník

gratulácia dasty!!!!!treba si cenit aj menšie ryby kolkokrát sú krajšie alebo zaujimavejšie ako dvacky…
          dám aj ja niečo z posledných párhodinoviek 🙂

Black pepe
          Účastník

ranné prekvapko 😀 😀 😆
            Skoro ma namieste jeb…o 😆

Fit
            Správce

Black pepe: Taky moc pěkný, gratuluji k rybám! To asi muselo fakt překvapit s tou vodou, tak hlavně, že bylo ještě kde chytat 🙂 .

dasty carp
              Účastník

BP–Také gratulace………….. 😉 😉 😉

basnak
                Účastník

Borci gratulujem k rybám, k pěkným fotkám od vody atd. atd. 😀 Přes prázky jsem taky udělal nějaké krátkodobé vycházky, ale smůla se mi lepila na paty. Jednou to byla řeka co se po vydatných deštích zvedla skoro na 2.stupeň a tak krmné místo bylo fuč.
                  Jinak se mi zase potvrdilo, že velký průměr koulís při selektování nehraje na našich vodách vůbec žádnou roli. Prostě ryby do toho buší až se buď pichnou někde zvenčí, nebo ho rozkoušou do průměru, které nasají do tlamy. 🙄

Takže ať se vám daří nadále hola hej. 🙂

dasty carp
                  Účastník

Ahoj..Vkládám fotku kapříka 11kg z poslední rybačky,,Fotky nic moc,,foceno samospouští 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Fit
                    Správce

dasty carp: Gratuluji, pěkný carp 🙂 !

Já byl včera s tátou na chvilku na místním rybníčku, asi tak na 3 hoďky jenom, tátovi se povedl celkem hezký lyseček 70cm, tak dávám foto. Fotil jsem to jen tak v rychlosti 😉 . Jinak mně se poslední dobou nedaří a když něco, tak samý malý. Aby toho nebylo málo, tak se zase rozvodnila řeka, takže je to nechytatelný 🙁 , doufám, že se to ještě zlepší…

Black pepe
                      Účastník

Fit,dasty=gratulujem!!!!!!Nabuduci týžden sem hodím foto zo zvazovky,,,mám niake fotečky rýb.Zdarec 🙂 😀

Black pepe
                        Účastník

Nazdar borci tak už som full line 😀 😀 8týždňov bez netu je sakramentská doba…
                          Vkladám fotky s poslednej výpravy z mojej oblúbenej zvazovky kde som strávil 4dni.
                          Ryby 5,7,10.2,11,12,5kg.. 😀 😀

Fit
                          Správce

[quote=“Black pepe“]Nazdar borci tak už som full line 😀 😀 8týždňov bez netu je sakramentská doba…
                            Vkladám fotky s poslednej výpravy z mojej oblúbenej zvazovky kde som strávil 4dni.
                            Ryby 5,7,10.2,11,12,5kg.. 😀

Tak to je paráda 😎 . Já bych asi tak dlouhou dobu bez netu nevydržel 🙂 . Velká gratulace k těm kaprům, to jsou nádherně stavěné ryby 😉 .

Black pepe
                            Účastník

No vidíš to som si myslel aj ja ale vydržal som 😀 😀 Ináč dík za pochvalu kaprošov 🙂 🙂

dasty carp
                              Účastník

Gratulace,k ulovkům 😉 😉 😉 😉

basnak
                                Účastník

B.P. supr práce, gratuluji 😀

Black pepe
                                  Účastník

Ďakujem kamaráti 😉 😉 🙂

Supina-P
                                    Účastník

Black Pepe-moc pěkný gatuluji 😉 😉

Black pepe
                                      Účastník

Dík kolego!! 😀

dasty carp
                                        Účastník

Trošku spožděně ale přeci jen,,Plánovaná výprava na naší řeku dopadla na prd,,Bohužel jsme museli lov po necelých dvou dnech lov ukončit,,Nedalo se to,,Ale aspon něco se mi povedlo přemluvit a zdolat tři kapříky menších rozměrů.
                                          Skvěle mi zafungovalo Bio Big Fish-Green Crab ….SBS Baits

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 281. až 300. (celkem z 304)
                                        • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.