Tohtorocne ryby (2010)

Úvod Diskuze Ostatní fóra Zprávy od vody Tohtorocne ryby (2010)

• Toto téma obsahuje celkem 303 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel basnak a poslední změna proběhla před 14 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 261. až 280. (celkem z 304)
  • Autor
    Zápisy
    Comity
    Účastník

Nazdárek pánové. Dlouho jsem tu nebyl a co to tu vidím… Přibylo zde dost nových lidí, jen tak dál, ať se to tady pěkně rozrůstá 😎

CT Sazan: Chlape ty by sis měl seřídit váhu – a nebo bych to měl udělat nejspíš já 😉 … rybky to jsou pěkné, ale nemyslím si že by vážili tolik jak u nich píšeš… a nebo u nich nepiš váhu…
      „je to jen můj osobní pohled na dané fotky a neber to jako kritiku -jen si myslím, že trocha soudnosti by nebyla na škodu“
      Přeju Ti ať se ti tak daří i nadále 😉
      A všem hodně štěstí při lovu mobydicků… 😎
      jen pro srovnání pár foteček (+/-) váhhové kategorie jako ti tvoji (8,8-10,6kg)… GOOD LUCK 😉 😎

Pekný ryby Comity 🙂 ja som ich ťahal tento týžden opravd veľa ale všetko od 60 do 70cm, to bol ten rozdiel ,možno by boli aj pekné fotky ,niektorých krásne stavaných kapru ale vyprd sem sa na to!
      A inák dobrý postreh ,nechcel som to písať nikomu krivdiť ,ale z tou váhou je to fakt blbé!!! TIE RYBY FAKT NEVYZERAJU NA TU VAHU!!!!

Comity
      Účastník

Martin LK: jo dík chlape. Já jsem byl taky nachvilku (cca 40hodin) u vody a nachytal jsem mrtě kaprů ale té velikosti jak píšeš ty (60-70cm) ale za poslední 4 hodiny jsem chytl 71cm a 2x 74cm. Bohužel mě zklamal foťák (teda spíš baterky)… tak jsem je vyfotil aspon na podložce…. a jako raritka bylo zdolávání slunečníku… pěkný boj.. 😀 😎

Fit
        Správce

Comity: Krásní kapři, takový už určitě potěší 😎

Tak alespoň jsi si vytáhl nový Brolly 😀 , to si dovedu představit to zdolávání, stačil mi jednou igelitovej pytel nebo džíny 😀

Comity
          Účastník

Fit: JJ, potěšili hodně, byl jsem z toho už celkem na prášky… nachytal jsem asi 25 kaprů z cca 30 záběrů ale menší velikosti a to jsem používal boilie s Black peprem až do velikosti cca 30mm a prodlužoval jsem i vlas- dostal jsem se na cca 4cm od obloučku… a ti poslední krasavci přišli až brzo ráno…aspoň jsem si vyzkoušel různé montáže a háčky… a jejich práci při velké aktivitě ryb (i když menších) nejsem na to vůbec zvyklí – většinou je to o pár záběrech ale toto byly galeje a navíc bez deštníku a na přímém slunci – masakr 😉 tak GOOD LUCK a zlomte klacky!! 😈

Fit
            Správce

Tak to je fajn, není špatný si takhle zachytat. Jak říkáš, dá se alespoň hodně věcí vyzkoušet. Letos je to pěkně blbý s počasím, teď zase řeky začínají stoupat 🙁 . Doufám, že už nebude tolik pršet a že to v září bude dobrý 😎

dasty carp
              Účastník

Ahoj,,tak tři noci u vody docela ušli,,,, :good: 😉 :kyv: Něco se povedlo,,ale žádná sláva počasí se dosti změnilo děšt a vítr s rybami udělal své..

dasty carp
                Účastník

Všem uspěšným lovcům velká gratulace 😉 😉 😉 😉 😉

Fit
                  Správce

dasty carp: Taky gratuluji! Jo, počasí je teď poslední dobou pěkně na… 🙄

Black pepe
                    Účastník

Nazdar borci len hodim sem par fotečiek kedže som tu len na skok u známeho 😉 😉 vadšinu foto má parták tak niečo sa najde z mojej produkcie,,

Black pepe
                      Účastník

Ryby chytené na Hot Demon vadšinou na kombináciu 24mm alebo 32mm s 20mm pop up,dalej písal Tuna Max v priemeroch 32mm s kombináciou 18mm pop up alebo samostatne,,taktiež SK 30 😀 pod tieto priemery v žiadnom prípade nejdeme 😉 😀
                        Ryby do 8kg sme nedokumentovali a púštali ich rovno z člna na vode 😉pričom tých bolo najviacej na našich výpravách,,dúfam že to tak neostane 😀 😀
                        Ostatné foto sem hodím neskor kedže ich má parták vo svojom fotáku 🙁 🙁
                        VSETKO RYBY ZO SLOVENSKYCH ZVAZOVIEK V MOJOM OKOLI 😀 😀 😀

Fit
                        Správce

Black pepe: Parádní kapři ze svazovek . Gratuluji, tak ať se daří dál!

marduk
                          Účastník

Black Pepe-moc pekne ryby,gratulujem.Inak s tym priemerom boilies sa fakt neserete 32+20mm to uz je riadne susto 🙂

Black pepe
                            Účastník

Trochu som sa tých priemerov ešte min. rok obával ale garantujem vám chalani že kapre nemajú s tým žiadny problém samozrejme záleží to aj na Vode 😉 😉
                              Skoro som aj zabudol hodit sem foto mojho pupíka taktiež zo zvazovky lepšie povedané jej kedže to bola šupinatá slečna 😀 😀 tu je foto“

Black pepe
                              Účastník

Dám ešte niake prírodné 😀 😀

Black pepe
                                Účastník

Fit
                                  Správce

Teda ten kapr je teda hóóódně parádní, velká gratulace, moc se mi líbí . Jinak teda super počasí na těch fotkách, to je taky zážitek 😎. Ale kvůli takovýmu kaprovi bych tam taky byl .

No konečne žije doteraz bol nezvestný 😀 akú rybu si mal najvačšiu ,to je z priehrady nie?? pred záplavamy alebo kedy ,lebo ja to už vobec nechodím???

cttimata
                                    Účastník

Pekny kapri chlapi 🙂, jedna fotka z mojej vypravy, naj ryba sice len 9kg, ale aspon nieco 🙂.

Black pepe
                                      Účastník

[quote=“MartinLK“]No konečne žije doteraz bol nezvestný 😀 akú rybu si mal najvačšiu ,to je z priehrady nie?? pred záplavamy alebo kedy ,lebo ja to už vobec nechodím???
                                        Naj mal 12kg,pár 10niek,tri ryby cez 8kg a rýb od 5=7kg bolo najviacej tie sme ani nedokumentovali 😉 😉 Chytalo sa v tropických dnoch,pred aj po povodniach,,všetko len z priehrad čiže aj z tej našej 😀 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 261. až 280. (celkem z 304)
                                      • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.