Tohtorocne ryby (2010)

Úvod Diskuze Ostatní fóra Zprávy od vody Tohtorocne ryby (2010)

• Toto téma obsahuje celkem 303 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel basnak a poslední změna proběhla před 14 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 21. až 40. (celkem z 304)
  • Autor
    Zápisy
    Black pepe
    Účastník

[quote=“Fit“]Tak ve středu jsem byl chvilku na jednom svazovém rybníku. Chytil jsem první dva kapříky. U toho prvního jsem se smál, protože měl asi tak pod 20cm. Na druhém prutu jsem plovoucí boilies a tak jsem čekal, že by se třeba mohl splést nějaký větší kapřík. No tak nepovedlo se 🙂 . Na boilie kapr 35 cm. Pak už záběr žádný, tak jsem jel domů. Ale alespoň něco a bylo tam hezky, protože svítilo sluníčko.

To se ale nedá říct o včerejší vycházce na řeku, kdy asi 3x padaly menší kroupy a každou chvilku se rozpršelo, viz foto 😆 . Byl jsem i bez ryby. Jeden záběr byl, ale nezůstal, pěkně se to už rozjelo. Voda ještě docela proudí, tak to pořád není ono. Alespoň jsem ale vyzkoušel nové oblečení, bylo hezky teplo, takže dobrý…

Nazdar Fiták…tak si podla všetkého zainvestoval dobre do oblečenia…!!
      Ja fachčím k vode od piatku aj s frajerkou,,,mám správy že sa to na rieke už poriadne rozbehlo tak skúsim tiež stastie a uvidíme 😉 😉 rozhodne hodím foto ak by niečo..

basnak
      Účastník

Též chodím na menší vycházky. Několik kapříků kolem 60cm. Zatím nic většího.
        Jinak tohtoročné ryby už se u nás kulí:

Black pepe
        Účastník

😯 😯 to je tvoja robota??????? 😀 😀 😆 😆
          Robím si prdel sorry 😀 😀

Nevy
          Účastník

Opat ten isty sukromak zaber po 8hodinach cakania 90cm a iba 9,5kg krasne bojovne torpedo

http://i39.tinypic.com/xf6928.jpg“ />
            http://i44.tinypic.com/35kilp1.png“ />
            http://i43.tinypic.com/2lctfe0.png“ />

basnak
            Účastník

[quote=“Black pepe“]😯 😯 to je tvoja robota??????? 😀 😀 😆 😆
              Robím si prdel sorry 😀 😀

Jásné dal jsem to pod mikroskop 😆 a takto to vypadá 1000x zvětšené 😉 😆

Nevy: Supr cyprín, škoda že to není svazovka. Ale gratuluji 🙂

Fit
              Správce

Nevy: Gratuluji, pěkné 😉 .

basnak: 😆 😆 😆 Co to teda má vlastně být? Já to teda nepoznám a zajímalo by mě to 🙂

Pekné ryby…………závidiím Vám 😀už sa tešim od piatku idem k vode,konečne mám čas!!!aspon cez ten víkend 🙄

basnak
                Účastník

[quote=“Fit“]

basnak: 😆 😆 😆 Co to teda má vlastně být? Já to teda nepoznám a zajímalo by mě to 🙂

Nic si z toho nedělej, já to nevěděl dva roky co to je zač. První moje domněnka byla že to jsou vajíčka žab. Nebylo to v takovém stádiu jak to vidíš teď na fotce, ba naopak v počátečním. Letos po prostudováním jednoho mého známého se zjistilo, že jsou to jikry okouna říčního. 😀

dasty carp
                  Účastník

Ahoj,,tak jsem se vrátil předčasně z Madarska bohužel kapři nám šli do tření,,,plus padalo chmíří,,ale něco malinko se povedlo..

Tak vrátil som sa domov,bývalý tok jednej slovenskej rieky je zmenený a pracuje sa v sukromnom vlastníctve na jeho obnovení 😉 ale darilo sa !!!!!!!!!!!!!!!!

Fit
                    Správce

dasty a MartinLK: Paráda chlapi, celkem závidím oboum 😉 . Nádherné ryby

[quote=“Fit“]dasty a MartinLK: Paráda chlapi, celkem závidím oboum 😉 . Nádherné ryby

Mali sme od piatku hentoho najvačšieho a potom 10kg a asi 8 rýb od 5do 8,5kg,pekná rybačka už sa teším na dalšiu!

Black pepe
                      Účastník

Pripájam sa ku gratulácii 🙂parádny začiatok,,,,,zase sa potvrdilo že na súkromákoch sú krásne ryby a oplatí sa ich navštevovat začiatkom sezony pokial platia u nás tie nezmyselné zákazi!!

Black pepe
                        Účastník

[quote=“dasty carp“]Ahoj,,tak jsem se vrátil předčasně z Madarska bohužel kapři nám šli do tření,,,plus padalo chmíří,,ale něco malinko se povedlo..

čau chlape,,sbs-ka ti zapla ako pozerám 😯 My sme boli na rieke ešte z dvoma kámošmi unás na slovensku a výsledok je teda biedny,, ani píp,,,skúšal som M2 a Bio Big fish… 🙁 🙁

[quote=“Black pepe“][quote=“dasty carp“]Ahoj,,tak jsem se vrátil předčasně z Madarska bohužel kapři nám šli do tření,,,plus padalo chmíří,,ale něco malinko se povedlo..

čau chlape,,sbs-ka ti zapla ako pozerám 😯 My sme boli na rieke ešte z dvoma kámošmi unás na slovensku a výsledok je teda biedny,, ani píp,,,skúšal som M2 a Bio Big fish… 🙁 🙁

kanál alebo váh?? asi kanál že ešte je skoro podla ja chcem ísť asi na další vikend alebo až potom teraz de sme boli chytat su mrtve ramené čiernej vody,ktoré ma jeden známy vo vlastnictve a za svoje peniaze regeneruje prirodua chce vrátiť podobný genofond ,velmi dobre,,,podarilo sa mi tam uloviť pár starých dunajaákov z čiernej vody!!! ale aj tak ma potešila najviac ta 15ka 😉

Black pepe
                          Účastník

Boli sme na maduniciach,,,stravili sa pri nás aj chalani z sbs-ky a hovorili že su 6.dní bez záberu tak to balia,,už min.rok to tam ževraj nebola sláva…ale že pod královou sa chytila 17stka na feeder na kostniakov,,k tomu nemám čo povedat…nechápem 😯 😯
                            Na kanál k nám idem na beton od buduceho piatku do nedele,pred týždňom bola už ryba v plytčine(ale nič čo by ma zaujímalo,teda váhovo) tak uvidíme ale asi skúsim ako min. rok flek čo som vytiahol tu 10tku,,šak možno sa stretneme jak tam dojdete… 😉

TO je zaujímavé,pod tou královou ,ale to mal štastie no,to tak býva 2-3ryby za rok takéto,na ten kanál sa tešim,ale newiem jak mi to vydá všetko,lebo sa tam nemám piatok ako dostať zrejme ,tatko jak bude v robote a sobotu a tak oplatilo by sa možno tam stačí aj na pár hodin,uvidim,chcel by som isť určite ale ekd nebudem mať jak tak som v **** ,teraz tento víkend bol celkom ušpešný som nečakal taku rybu že cez 15kg………ale aj tak velmi dobre fungovala SBS-ka 😉

Black pepe
                            Účastník

Aspom sa potvrdilo že ak si v správny čas na správnom mieste dá sa vytiahnut aj velká ryba a fakt je to tak,,,Keby to tak išlo po celý rok 😀 😀 Len aby času bolo,,,u mňa je to v máji asi len o víkendoch aj ked niake volno by som si vybavil…. no radšej si asi zoberiem 10dní na zahajenie k nám na VN…uvidíme 😉 😉

No tak to hej…..na Nosicku chceši siť na zahájenie??? ja newiem netušim,uvidim čo bude,ale na ten kanál musím isť určite!!!už sa celkom tešim aj tu na amurov!!!!

Black pepe
                              Účastník

Presne tak!!!!!!! 😀 Mám už niake miesta pochodené tak sa len rozhodnút…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 21. až 40. (celkem z 304)
                              • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.