Výpravy a úlovky v roce 2013

Úvod Diskuze Ostatní fóra Zprávy od vody Výpravy a úlovky v roce 2013

• Toto téma obsahuje celkem 179 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fit a poslední změna proběhla před 11 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 21. až 40. (celkem z 180)
  • Autor
    Zápisy
    Fit
    Správce

Exil carp team: Krása Jirko! Foto už jsem zaznamenal na FB a super začátek sezóny, velká gratulace a vítej tedy na fóru! 😉

Fit
      Správce

Takže do březnového vydání KaproMánie byly vylosovány k otištění 3 fotky od těchto členů fóra:

– dasty carp
        – kríca
        – Exil carp team

Od vás tří bych potřeboval poštovní adresy, protože pokud to zase vyjde, tak vám kromě otištění v časopisu jako redakce (od našich sponzorů) pošleme nějaký menší drobný dárek 😉 . Pošlu vám ještě soukromou zprávu. Díky 😉 .

Exil carp team
        Účastník

Tento profil spravuji já(Honza“Slámiš“Slaminka) a budu sem snažit vkládat naše zprávy od vody. S klukama jsem domluvil, že případné výhry budou chodit na mou adresu a budeme si je dělit mezi sebou. Jinak mnohokrát děkujeme a Jiřik je rád, že se objeví na stránkách spolu s Ondrou.

Fit
          Správce

Exil carp team: Fajn, no problem, poslal jsem Ti zrovna SZ 😉. Budeme takto losovat úlovky do každého nového čísla Kaprománie. Takže stačí sem vkládat úlovky a může se štěstí usmát příště zase na někoho jiného. Už jsme s tím začali koncem minulého roku, pravidla jsou napsaná nahoře přímo na této stránce 😉

Exil carp team
            Účastník

Fit: Jojo, pravidla jsem četl a o výhry nám až tak nejde. Dost z nás je benjamínky v kaprařině a většina v časopisu ještě nebyla a nebo bude tento rok poprvé, takže nás těší i to že se někde ukážeme… 🙂 Tešíme se na další spolupráci. 😉

Fit
              Správce

I my se těšíme na spolupráci! Právě proto jsme tuto možnost zavedli, aby měli i o statní možnost být v časopisu. Místo je samozřejmě omezené a nemůžou tam být vždycky všichni, právě proto losujeme a kdo sem bude pravidelně vkládat své úlovky, tak se s velkou pravděpodobností objeví dříve či později i v časopisu. Navíc od dubna bude KaproMánie měsíčník, takže šance bude o to větší 😉 .

Oskar
                Účastník

Ahoj kamarádi,chtěl bych se také pochlubit jak sem začal letošní rok na Labi.
                  Hned druhá vycházka a 4 nádherní kapříci,3 krasavci ve váhách 9,5 11,5 a 12,5kg a 4 pánvičkovej jak říká kamarád Dasty .
                  Tak že začátek sezony mám nejen já ale celý Carp team Kros uspěšně za sebou a snad se bude dařit i nadále!

zadar
                  Účastník

Kluci to je paráda, nejraději bych taky vyrazil, ale nějak nemám v tomto počasí odvahu 🙂

Fit
                    Správce

Oskar: Velká gratulace! To je paráda! Jen tak dál, super začátek sezóny…

A jinak vítej tady na fóru! 😉

SpeedyXxX
                      Účastník

Tak první společná výprava na jedno páteční odpoledne v Březnu. Venku bylo -3 a foukalo, ale dostali jsme jednoho pěkného „Kapříka“ – 88cm a 12 kg

To je úspěch kamaráda…

alesb
                        Účastník

Krásné dva dny u vody, celkem 13 kapriků v rozmezí 7 až 12 kg. Vše přišlo na boilie Mikbaits legends BigS Oliheň&Javor s plovkou jahoda vše smáčené v boosteru stejné příchuti.

Fit
                          Správce

alesb: Velká gratulace! Paráda! 😉

Xylo
                            Účastník

Tak to je parada,ja len ticho zavidim.svojho prveho diveho kapra(nasadu nepocitam),som dnes odvadil,prisiel pri love karasov na plavak,tak do 6kg,s 0,22 vlascom vo vode plnej haluzi mi nedal sancu,ukazal sa a odvadil sa.

dasty carp
                              Účastník

Jeden menší kapřík z dnešního dne.Po více jak sedmi neuspěšných vycházkách.Zahřál)))

dasty carp
                                Účastník

[quote=“alesb“]Krásné dva dny u vody, celkem 13 kapriků v rozmezí 7 až 12 kg. Vše přišlo na boilie Mikbaits legends BigS Oliheň&Javor s plovkou jahoda vše smáčené v boosteru stejné příchuti.
                                  Nazdar chlape ty jsi se dal také na ryby? 😉 A gratulace

Xylo
                                  Účastník

Akurat som na potoku,podla jednej z foto vidno,ze v podmienkach ako partizán,po 15min na express brusinka od Mika 1,5 kg kaprik.Maly,ale polepsim sa 🙂

Xylo
                                    Účastník

.

Fit
                                      Správce

Xylo: Gratulace! Já byl dnes na 3 hodiny u řeky taky a nepovedlo se mi chytit nic, ani záběr 🙂 . Je ale ještě hodně zvedlá voda a plave taková ta jemná hnusná tráva, která mi znepříjemňovala lov. Ještě tak dva tři dny a bude to dobrý.

Xylo
                                        Účastník

.

Xylo
                                          Účastník

Tak tento je uz krajsi,krasny riecny kapor.dvoch,ktori boli urcite krajsi som vsak vypol.vsetko na express brusinka dipnute v boostri brusinka ccm.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 21. až 40. (celkem z 180)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.