Výpravy a úlovky v roce 2013
- Toto téma obsahuje celkem 179 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvod › Diskuze › Ostatní fóra › Zprávy od vody › Výpravy a úlovky v roce 2013
Třešničkou na dortu pro mě byl dlouhý a 17kg těžký říční šupináč, který zabral na jednu a půl 18mm boilies Stinky od Infinity baits.
No na začátek docela slušný úlovek
Já jsem se dneska odpoledne taky chvíli utrhl k vodě, cca za 3 hoďky 3 kapři, všechno na balanced boilies, největší cca kolem 60cm, ale potěšilo. Na fotce je ten nejmenší, toho jsem bliknul, ostatní už se mi nechtělo mokrýma rukama vyndávat telefon
Loveno na Stinkyho + plovoucí nuggeta ananas/butyric acid od Infinity
ja som zajtra mal v plane ist na potok na kapre,ale dnes tam bol kuknut kamarat,nafotil kapre,ono sa to takto nezda cez foto,ale su to 8-10kg kusy,naj tam videl cca 16tky.fotil aj na mojom fleku,ale su tam vsade.zrejme by mi to zajtra nejaky kapor aj vzal,ale nejdem.chystaju sa uz triet,nepatri sa mi uz ich cez svadobne dni rusit,stretneme a zmerame si sily po trení,krasavci.
hej,u nas je vsetko zelene,dnes ma byt 30st
Pro všechny ostatní:
Do květnového vydání KaproMánie byly vybrány úlovky následujících uživatelů: alesb, Fosgen a Honza Slaminka.
Adresu Fosgena i Honzy mám, Alešovi pošlu soukromou adresu, abychom mu mohli odeslat nějaký drobný dárek
Já jsem byl teď o víkendu dělat reportáž na Dešné na Carp Campu Carp-B a při té příležitosti jsem si taky na cca 24h nahodil. Trefil jsem dobré místo a musím říct, že jsem se nezastavil a vůbec jsem se nevyspal. Chytl jsem opravdu velkou spoustu kaprů, většina cca 70-80 cm, neměřil jsem ani nevážil, hned jsem to pouštěl. Pokoušel jsem se o nějakou větší rybu, ale ani 2x 23mm boilie na dno nepomáhalo a pořád jsem tahal stejnou sortu kaprů…
Reportáž z akce zde Reportáž z 1. Carp Campu CARP-B
Fotku mám jen jednu, jednak jsem pořád čekal na nějakého obra a za další mě neměl kdo vyfotit, nechtěl jsem v noci otravovat vedlejší rybáře ani se pachtit se stativem na samospoušť