Úlovky a výpravy v roce 2011

Úvod Diskuze Ostatní fóra Zprávy od vody Úlovky a výpravy v roce 2011

• Toto téma obsahuje celkem 304 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel basnak a poslední změna proběhla před 12 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 281. až 300. (celkem z 305)
  • Autor
    Zápisy
    dasty carp
    Účastník

Ahoj chlapy,,tak jsem se vrátil z 5ti denní výpravy,které byla v celku dobrá,,ale musel jsem se o záběr doslava prát,,ale nakonec se povedlo pár ryb a jedna 18ctka lysec,,opět chycena na Spicemana s pikantní švestkou… 😉 😉 😉

Fit
      Správce

Krása dasty, gratulace 😉

Luba
        Účastník

Ahoj všem!
          Vrátil jsem se z druhé letošní výpravy na Trnávku a koukám na ty krásné kapry co jste nachytali. 😮 Fakt hezký! 😯 Gratulace!
          Trnávka byla zelená jak brčál a tak nebyl žádný veleúspěch. Celkem nízký kapr v délce 83cm s váhou 10,2kg byl maximem, jinak kapříci tak do 8kg. Záběry na krmném místě přišly až čtvrtý den a nejlépe to bralo ve dvoudenním dešti (skoro 50% záběrů za celou výpravu). Ale jinak jsem si těch 11dní u vody opravdu užil. Jo abych nezapoměl, nejvíc kapři brali nového Raptora z mé dílny a tradiční 3XL, ale k mé radosti Raptora víc 😀 😀 😀

basnak
          Účastník

Čus borci, moc pěkné ryby jste nachytali – všechna čest a klobůky důle. Je vidět, že vám vody šlapou 😀 To já chodím max. na nočky, takže je to „buď a nebo“, spíš se tak akorát pěkně vyspím 😕 posílám něco málo od vody…. 😳 😉

Luba: Mám dotaz a jsem moc zvědavý 😀 Co má tvůj boilie Raptor společného s novinkou Raptor od Vaclavika? Shoda jmen? To už je jak Mystery od Vasru a J.T. 😆

Luba
            Účastník

Basnak: Ani jsem nevěděl že Václavík něco takového má. Pokud jde o jeho směs, boilies a pelety Raptor, jsou zcela určitě na úplně jiném základě, takže pouze shoda jmen. 🙄 😉 😎
              Dělám na Raptorovi už asi rok a konečně se dostává do formy. No a protože je to boilies jen pro mě a několik přátel a nebude se nikde prodávat je to konec konců úplně fuk že…

basnak
              Účastník

Luba: Ok, já jenom že jsem z nudy četl teď jeden poslední článek a tam jsem si toho názvu boilie všiml, a věděl jsem že už jsem ten název někde četl viz. v tvém příspěvku, takže jsem se musel ze zvědavosti zeptat. Takže asi tak 😀

Fit
                Správce

Nazdar pánové,
                  předně gratuluji k vašim úlovkům. Dnes odpoledne bylo krásně, tak jsem vyrazil na jeden náš místní rybníček. Vzal jsem si svoje lehké proutky Chub Outcast 9ft Stalker a že to na tři hoďky zkusím.

Jako nástrahu jsem zvolil svoje oblíbené halibut pelety a dvě hrsti jsem si hodil i k montáži. Chytal jsem cca. 5m od břehu na hrázi rybníka. Asi po hodině hrčák jak kráva a povedl se tento šupík 74 cm, nevážil jsem ho. Jenom jsem se nechal vyfotit aspoň telefonem (tak se omlouvám za kvalitu) a v rychlosti kapříka šetrně pustil zpět. Musím říct, že mě to dnes potěšilo, na jemné nářadí parádní zdolávačka a kapr krásnej a hlavně zdravej, ani šupinka nebyla poškozená 😉 . Tak snad zase někdy příště 😎 . Na to jak mám málo času, tak celkem fajn.

superweb
                  Účastník

Tak jsem si dnes chtel zachytat co nejdele na sve oblibene svestky a zkusit zase amury. Necekana prace odsunula muj odjezd k rybiku a tak jsem zacal az kolem pul pate odpoledne. Ani ne po pul hodine jsem si slusne zabojoval s krasnym kaprem – lysec s velkyma supinama, ty mam nejradsi..byl trosku pohublej ale kolem 80cm(mel jsem dost spatnej metr, takovyto rozkladaci drevo 🙂 ) A kdyz jsem balil, prisel jeste supinac. Amur zadny. Ale na kapry to neni spatna nastraha 🙂

basnak
                    Účastník

Fit: To není možné, já letos konečně vidím od tebe rybu 😀 tak to je paráda, jen tak dál – gratuluji. 😉

Fit
                      Správce

superweb: Super, opravdu parádní úspěchy na ty švestky 😉 .

basnak: jj, máš pravdu 😆 , já totiž celou sezónu chytám akorát samý chcípáky, tak to radši nefotím ani 😆 Ale zase si vychutnám každýho kapříka na jemný nářadí 😎

superweb
                        Účastník

Je to zdarma ze zahrady a funguje to, jen si dat tu praci a trochu krmit 🙂 Ale cilovou ryu jsem netrefil, chystam se trochu upravit navazce, na amury to chce pry extremne kratky vlas, jak jsem cetl v poslednim Kaprovi od Leona Hoogendijka tusim..a ze nachytal pekny kousky 🙂

V.S.
                          Účastník

Bol som s bratom skusit ako beru ryby v tej zime a veru oplatilo sa.

Fit
                            Správce

V.S.: Gratulace, pěkné 😎 😉 . Jen tak dál, teď je nejlepší čas. Já mám ruku v ortéze zrovna, tak ani nemůžu 🙂 .

basnak
                              Účastník

V.S.: Tak to si myslím, že byla moc příjemná zkouška v tomhle krásném počasí. Gratulace. To u nás máme zatím dobu hájení do listopadu, takže si musím ještě počkat 😎

dasty carp
                                Účastník

V ložím sem foto jednoho krásného šupíka z české svazovky 19,25kg opět na Spicemana s pikantní švestkou)))

Fit
                                  Správce

dasty carp: wow, tak to je nádhera! Nemám slov dasty, ty válíš, velká gratulace 😎 .

dasty carp
                                    Účastník

Fit-Moc děkuji chlape,,zítra odjíždím ještě na sedm dní a pak už jen nějaká nočka,,možná,, 😆 😉 😉 😉 😉

Black pepe
                                      Účastník

Dasty tak sa chlape drž nech ti to píííípa 😀 😀 😉

basnak
                                        Účastník

Dasty tak to je neuvěřitelně nacpanej bachor na zimu, myslím toho kapra 😆 bomba a gratulace chlape 😉

dasty carp
                                          Účastník

Ahoj posílám zprávu od vody,,která dopadla nad očekávání dobře,,Nejprve jsem jel 27.11. na stojatou vodu,kde jsem strávil jen dva dny,,,Ale po dvou dnech bez pípance jsem byl nucen změnit revír,jelikož mi ještě scházelo 30hodin lovu..A proto jsem se rozhodl přejet na Labíčko.Kde jsem dojel odpoledne 29.11. do 30.11.Sebou jsem měl opět Spicemana s pikantní švestkou a jako druhé jsem sebou měl Tygří semínko se scopexem a tullamorkou,ale ta bohužel byla jen v koulích))).Na jeden prut jsem dával Spicemana 20mm kterého jsem dipoval a ktomu jsem dával jednu 14mm pop up ananas s Butericem.Na druhej prut šlo Tygří semínko ve 20mm,které jsem lehce ořezal,ke každému prutu jsem dával samozřejmě pva věneček,Krmil jsem na každý prut tak tři hrsti koulí 20mm a pak po záběru..)První záběr došel na Spicemana a to kapřík okolo 75cm,druhý záběr došel na Tygří semínko a krásný šupík kterého jsem ani nevážil jelikož mi bylo dost blbě tak jsem spěchal at ho nemám moc dlouho na břehu,,A třetí záběr byl opět na Tygří semínko ale bohužel kapříka jsem vypnul(((No co za tak krátkou dobu tři záběry něco užasného kord v tomto období..A určitě jsem nejel naposledy hned jak se dám zase do kupy opět vyrážím k vodě))
                                            Všem přeji mnoho uspěchu
                                            ,,Dasty,,

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 281. až 300. (celkem z 305)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.