Úlovky a výpravy v roce 2011
- Toto téma obsahuje celkem 304 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel a poslední změna proběhla před 12 roky a 12 měsíci.
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvod › Diskuze › Ostatní fóra › Zprávy od vody › Úlovky a výpravy v roce 2011
Vrátil jsem se z druhé letošní výpravy na Trnávku a koukám na ty krásné kapry co jste nachytali.
Trnávka byla zelená jak brčál a tak nebyl žádný veleúspěch. Celkem nízký kapr v délce 83cm s váhou 10,2kg byl maximem, jinak kapříci tak do 8kg. Záběry na krmném místě přišly až čtvrtý den a nejlépe to bralo ve dvoudenním dešti (skoro 50% záběrů za celou výpravu). Ale jinak jsem si těch 11dní u vody opravdu užil. Jo abych nezapoměl, nejvíc kapři brali nového Raptora z mé dílny a tradiční 3XL, ale k mé radosti Raptora víc
Luba: Mám dotaz a jsem moc zvědavý
Dělám na Raptorovi už asi rok a konečně se dostává do formy. No a protože je to boilies jen pro mě a několik přátel a nebude se nikde prodávat je to konec konců úplně fuk že…
předně gratuluji k vašim úlovkům. Dnes odpoledne bylo krásně, tak jsem vyrazil na jeden náš místní rybníček. Vzal jsem si svoje lehké proutky Chub Outcast 9ft Stalker
Jako nástrahu jsem zvolil svoje oblíbené halibut pelety a dvě hrsti jsem si hodil i k montáži. Chytal jsem cca. 5m od břehu na hrázi rybníka. Asi po hodině hrčák jak kráva a povedl se tento šupík 74 cm, nevážil jsem ho. Jenom jsem se nechal vyfotit aspoň telefonem (tak se omlouvám za kvalitu) a v rychlosti kapříka šetrně pustil zpět. Musím říct, že mě to dnes potěšilo, na jemné nářadí parádní zdolávačka a kapr krásnej a hlavně zdravej, ani šupinka nebyla poškozená
basnak: jj, máš pravdu
Bol som s bratom skusit ako beru ryby v tej zime a veru oplatilo sa.
Všem přeji mnoho uspěchu
,,Dasty,,