Toto téma obsahuje celkem 173 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Xylo a poslední změna proběhla před 12 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 161. až 174. (celkem z 174)
Xylo: Tak to velká gratulace! 😉 Jsem rád, že Ti pomohly zdejší rady k úlovkům. Jen tak dál, ať je toho tady příští rok ještě víc 😉 . Jinak ten revír u první fotky je moc pěknej, se mi líbí…, v těch větvích to musí být adrenalin při zdolávání 🙂 . Moc pěkný!
Fit,dakujem,je to jedna z nasich najkrajsich riek,s divokymi kaprami,buduce leto sa tam chystam viac krat na par dni.ono ich bolo tych kaprov do 6kg viac,tamten dunajak bol ale najkrajsi.A rad ste mi tu ozrejmovali panáčika,co to je,ako sa dava atd,mozno aj pamätas,no a tento sposob davam casto a dari sa:)
Xylo: Paráda, kapr na sněhu! Mně se to ještě nepodařilo, vždycky když jsem chytil, tak už byl sníh čerstvě roztátý nebo ještě nebyl… Fotka na sněhu se cení 😉 .
Xylo : doporučuji investovat do nějakého foťáku, jelikož i nejlevnější kompakt je lepší než mobil 😉😉 jinak smekám nad tím, že jsi osobák radši pustil než sakoval, jelikož ruku na srdce … kolik lidí by toto udělalo 😉😉 a svědčí to o tvém vztahu k rybám