Úlovky a výpravy v roce 2012

Úvod Diskuze Ostatní fóra Zprávy od vody Úlovky a výpravy v roce 2012

• Toto téma obsahuje celkem 173 odpovědí. Do diskuze (25 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Xylo a poslední změna proběhla před 12 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 161. až 174. (celkem z 174)
  • Autor
    Zápisy
    Xylo
    Účastník

A dalsi

Xylo
      Účastník

Moj najkrajsi.Skoda ze fotky nie su krajsie,ale nevadi:-)

Xylo
        Účastník

A este jedna fotka,kde je aspon cely vidno.

Fit
          Správce

Xylo: Tak to velká gratulace! 😉 Jsem rád, že Ti pomohly zdejší rady k úlovkům. Jen tak dál, ať je toho tady příští rok ještě víc 😉 . Jinak ten revír u první fotky je moc pěknej, se mi líbí…, v těch větvích to musí být adrenalin při zdolávání 🙂 . Moc pěkný!

Xylo
            Účastník

Fit,dakujem,je to jedna z nasich najkrajsich riek,s divokymi kaprami,buduce leto sa tam chystam viac krat na par dni.ono ich bolo tych kaprov do 6kg viac,tamten dunajak bol ale najkrajsi.A rad ste mi tu ozrejmovali panáčika,co to je,ako sa dava atd,mozno aj pamätas,no a tento sposob davam casto a dari sa:)

Xylo
              Účastník

A jedna spred par dni.V zime potesi aj mensi kaprik 🙂

Fit
                Správce

Xylo: Paráda, kapr na sněhu! Mně se to ještě nepodařilo, vždycky když jsem chytil, tak už byl sníh čerstvě roztátý nebo ještě nebyl… Fotka na sněhu se cení 😉 .

Fosgen
                  Účastník

Xylo : doporučuji investovat do nějakého foťáku, jelikož i nejlevnější kompakt je lepší než mobil 😉 😉 jinak smekám nad tím, že jsi osobák radši pustil než sakoval, jelikož ruku na srdce … kolik lidí by toto udělalo 😉 😉 a svědčí to o tvém vztahu k rybám

Xylo
                    Účastník

Fotak mam a dost dobry,ale nenosim ho vobec,ale v buducej sezone uz budem:)
                      este pripajam fotky dalsieho jesenneho lysca.a dik za chvalu:)

Xylo
                      Účastník

.

Xylo
                        Účastník

Pridam aj dve fotky z dneska,kedze aj mensie kapriky sem mozu ist.

Xylo
                          Účastník

.

Fit
                            Správce

Xylo: Gratulace! A foťák je potřeba nosit no, to je jasné. Je vidět, že se Ti daří. V příštím roce se těším na fotky a zvednutí osobáku 😉 .

Xylo
                              Účastník

No ide to,aj ked mensie,ale ide.no uz sa tesim na jar 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 161. až 174. (celkem z 174)
                              • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.