Úlovky a výpravy v roce 2011

Úvod Diskuze Ostatní fóra Zprávy od vody Úlovky a výpravy v roce 2011

• Toto téma obsahuje celkem 304 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel basnak a poslední změna proběhla před 14 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 101. až 120. (celkem z 305)
  • Autor
    FISHI93
    Účastník

Tak včera 5h u vody a něco se podařilo

Fit
      Správce

FISHI93: Gratulace 😉 . Tak ať se ti dál daří, já jedu od čtvrtka do neděle na Vranov, tak snad budu mít už taky nějakou fotku s rybou, už se moc těším 😎

superweb
        Účastník

Tak po tydnu na Labi a okolnich piskovnach nic moc. Slo o tradicni jarni vypravu se zakladnou v teple chaty a jednodennimi vypravami na prubezne krmene lokality – takova kaprarina v pohybu. Nase oblibena piskovna vydala pomerne dost K40 az 57, coz byl nejvetsi ulovek vypravy. Asi i kvuli skokum v teplotach jsme z hlavniho toku Labe nevytahli ani supinu – a to ani cejna na feeder.
          No od ctvrtka me jeste ceka prodlouzeny vikend s „dochytanim“ na oblibene vode, kde uz je 14 dni zlehka krmeno, tak snad si spravime naladu necim vetsim 🙂
          Jinak me se trochu zmenili plany na sezonu, nebot mi od zacatku kvetna udelali 2 novy reviry blizko bydliste z chovnych rybniku(kde jsme jako mali radi pytlacili 🙂 ) – jeden cca 150m pesky od domu, druhy tak 2km vozem. Takze asi prehodnotim na co se zamerim. Jeden z nich byval znamy vyskytem matecnich ryb..bohuzel K70 tam nezavedli a ted poslednich par dni je tam hrozne lidi.

Black pepe
          Účastník

Nazdar borci tak sem vkladám pár fotiek z mojej poslednej výpravy 😀 😀
            Rybe chutila novinka SIGNAL a moja osvedčená klasika Instinct factor 😉 všetko hotovky

Black pepe
            Účastník

[/img]

Fit
              Správce

superweb: Tak to máš dobré, to se třeba něco pěkného povede. Snad vám to tam rybáři neodnosí všechno…

Black pepe: Gratulace, to jsou nádherné ryby 😉 .

cttimata
                Účastník

Pekne ryby Black, kde si bol sukromak? Z tej jednej fotky mi to pripada na stojatu vodu.

basnak
                  Účastník

Nazdárek pánové.
                    Všem gratuluji ke krásným úlovkům. Je vidět, že se vám dáří. 🙂 Jen tak dál, ať vám to frčí a dvacky ať vám lámou klacky 😆
                    cttimata: typuji podle ryb na maďarskou svazovku 😉

zadar
                    Účastník

Tak dneska jsem si vyrazil na dopoledne na náš rybník, docela jsem si zachytal, 1 kapřík se povedl slušnější 73 cm odhadem asi 5 kg.

Fit
                      Správce

zadar: Gratuluji, pěkné 😉 😎 .

Já zítra vyrážím do neděle na Vranov, nahoru na přítok. Když se dívám na předpověď počasí, tak jsem teda zvědavej. Doufám, že zase nebudou nějaký povodně a bude to tam chytatelný. Protože jestli jo, tak to bude jako minulej rok, a to už by byl fakt pech 🙁 . No ale snad to bude dobrý, těším se a jsem zvědav, jestli se něco povede… Dám pak věděť 😉 .

Pepin
                        Účastník

[quote=“Fit“]zadar: Gratuluji, pěkné 😉 😎 .

Já zítra vyrážím do neděle na Vranov, nahoru na přítok. Když se dívám na předpověď počasí, tak jsem teda zvědavej. Doufám, že zase nebudou nějaký povodně a bude to tam chytatelný. Protože jestli jo, tak to bude jako minulej rok, a to už by byl fakt pech 🙁 . No ale snad to bude dobrý, těším se a jsem zvědav, jestli se něco povede… Dám pak věděť 😉 .

Ahoj, tváří se to jako ideální počasí na ryby, takže přeju hodně úspěchů…. 😉

zadar
                          Účastník

Tak jsem se nechal navnadit včerejší pěknou chytačkou a dnes to bylo o dost slabší, pouze 2 záběry a ještě k tomu se mi ten větší utrhl, no když jsem bordelář a nepřevazuji uzlíky, moje chyba.

Tak vás zdravim prvá rybačka tohoto roku , 4dni /3noci ! nedelu bolo velmi chladno , pondelok ráno som cestoval a začalo sa oteplovať a hlásili velmi dobre počasie čo mi vyhovovalo a kaprom zrejme tiež ! najviac im chutilo domáce boilies náš Maple a potom hotovka NUTRIC ACID 😉 😉 😉 najvačšie ryby aj tak chytil otec ja som nemal to štasťie , ryby od 5 do 16kg !!!

A na tých dunajákov fakt nemáám slov !!! to su u mna najviac cennené ryby ! nádhera , človek nikdy nezabudne na ten súboj ! 😉

basnak
                            Účastník

Martin: Tak to vám gratuluji k parádní chytačce, zajímavé ryby některé 🙂 Jen tak dál 😉

Hlavne tie riečne formy kaprov , ktore su neuveritelne bojovne! 😉

Fit
                              Správce

Martin: Taky gratuluju, parada! Jsem zrovna taky na rybach do nedele, ale zatim to vubec nejde. At se dari!

basnak
                                Účastník

Fit: Tak to je mazec, můžeš nás informovat o tom jak ti to jde v přímém přenosu… 😀 zachvíli budou padat dvojciferné čísílka co se váhy týče 😆 Tak ať se daří…hola hej 😎

Fit
                                  Správce

Basnak: No,zatim padl akorat jeden cejn na halibut peletu, jinak mrtva voda. Je to nejaky blby 🙄 .Snad se to zitra zlepsi nebo jeste ted vecer.

Fit
                                    Správce

Tak jsem se předčasně vrátil z Vranova (z přítoku). Bohužel to vůbec nešlo, ryby tam nebyly najetý, tak jsme to s tátou zabalili. Nedá se nic dělat. I přes několik bouřek tam bylo docela pěkně 😉 . Začátkem června jedu ještě jednou na týden, a to do jiného místa, tak se uvidí. Teď zase bohužel školní povinnosti 😕 .

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 101. až 120. (celkem z 305)
                                    • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.